Wildfire S
Re: HTC Wildfire S
Да, може. Създаваш папка /media/Ringtones и в нея поставяш желаните мелодии.
Здравейте, искам да питам тези, които имат вече Wildfire S , колко време издържа батерията му при нормален режим на работа и лесно ли се свързва с ПС и мобилни апарати от др марки?? мерси
При нормална работа, ако го ползваш само за телефон + малко Wi Fi интернет =2 дена.
Смятам, че за такъв тип телефони това е нормално, защото наблюденията ми са че и другите подобни не издържат много (дори и I phone, който струва доста повече). В крайна сметка съм си купил мини компютър така да се каже, който прави хиляди неща. Има сайтове, където се продават по-големи батерии + заден капак, но се загрозява телефона, има и допълнителни по 5000 Ма часа които се ползват като зарядно.
С компютъра се свързва повече от лесно приятно изненадан съм на тази тема.
Смятам, че за такъв тип телефони това е нормално, защото наблюденията ми са че и другите подобни не издържат много (дори и I phone, който струва доста повече). В крайна сметка съм си купил мини компютър така да се каже, който прави хиляди неща. Има сайтове, където се продават по-големи батерии + заден капак, но се загрозява телефона, има и допълнителни по 5000 Ма часа които се ползват като зарядно.
С компютъра се свързва повече от лесно приятно изненадан съм на тази тема.
всъщност не е нужно да създаваш каквато и да била папка просто докато слушаш песента от плеъра даваш set us -> поне така е на моя wildfire не вярвам при по новата версия на сенс да са махнали тази екстра.
всъщност не е нужно да създаваш каквато и да била папка просто докато слушаш песента от плеъра даваш set us -> поне така е на моя wildfire не вярвам при по новата версия на сенс да са махнали тази екстра.
Само дисплея по-новата версия на андроид, по-новата версия на сенс-а, по-добрия процесор. А заради по-добрата резолюция на дисплея ще тръгват много повече програмки и игри от маркета и не само. Единственото, което му липсва е пълната поддръжка на flash(която няма да получи заради процесора) и липсата на live wallpaper (за 2рото не съм сигорен дали го няма, иначе дори и да го няма проблема е отстраним с качването на един custom rom, при условие, че от HTC одържат на думата си и отключат bootloader-a на всичките си телефони)
Ако телефона се рутне отпада ли му гаранцията???С тия 159 мгб вътрешна памет която се пълни въпреки ,че всичко е на СД картата е кошмар.
-
- Регистриран: 21 ное 2010, 21:27
Може да се инсталират приложения в СД картата,нали? Питам,защото в други сайтове четох,че хората имат проблем с инсталацията и преместването на приложения в СД картата.
Приложенията могат да се местят на картата и няма проблем. Иначе 150 МБ наистина са много малко, и аз се сблъсках с този проблем. Какво означава рутне? и дали това ще рещи проблема? До сега съм нямал смарт фон и нямам наблщдение по темата.
означава да имаш достъп до целия телефон и може даси направиш папка на картата в която да отиват файлове на програмите, който сега тизапълват паметта на телефона.пиши на търсачката рутване на андроид и ще видиш за какво иде реч.ама незнам дали не се губи гаранция така,въпреки че четох че рута може и да се маха после.някой спец ако може да ни отвори очите. .:-)