7 Mozart
Re: HTC 7 Mozart
Телефона просто е уникален,взех го след дълго премисляне кой от всичките модели с Windows 7 се предлагат в България и въобще не съжалявам!По-нагоре имаше мнения че бил ''орязан'',''1 към 1 с HTC HD2'' и т.н. и т.н .
Колеги,вземете и прочете малко инфо,прегледайте малко клипове и не на последно място когато Андроид прохождаше в началото положението по-добро ли беше!!???Съгласен съм че има доста неща които не са ''донаправени'',но си мисля че скоро всичко ще бъде окей.
В сайта 359...com,има обширно видео ревю за Windows 7,вижте го и помислете зле ли изглеждат телефоните с тази платформа която е само на НЯКОЛКО месеца и тепърва ще се развива!!!!!
Поздрави на всички и ако някой има въпроси относно апарата на лични за да не спамим темата!
Колеги,вземете и прочете малко инфо,прегледайте малко клипове и не на последно място когато Андроид прохождаше в началото положението по-добро ли беше!!???Съгласен съм че има доста неща които не са ''донаправени'',но си мисля че скоро всичко ще бъде окей.
В сайта 359...com,има обширно видео ревю за Windows 7,вижте го и помислете зле ли изглеждат телефоните с тази платформа която е само на НЯКОЛКО месеца и тепърва ще се развива!!!!!
Поздрави на всички и ако някой има въпроси относно апарата на лични за да не спамим темата!
[Quote]платформа която е само на НЯКОЛКО месеца и тепърва ще се развива[/Quote]
Toва му е основния недостатък, [B]тепърва [/B]ще се развива, а конкуренцията вече е изживяла детските болести. :) Все пак ако споделиш личния си опит с този телефон, никой няма да го сметне за спам.
Toва му е основния недостатък, [B]тепърва [/B]ще се развива, а конкуренцията вече е изживяла детските болести. :) Все пак ако споделиш личния си опит с този телефон, никой няма да го сметне за спам.
Купих си този телефон и трябва да ви кажа че се чувстван прекаран. Не може да направи никаква връзка с компютър не може да се свали видео и снимки да не говорим пак за връзка с Блутут същото е и с ъпдейтите имам чувството че са ми продали орязана версия утре отивам да го връщам да си го оправят! Да не говорим че снимките ги праща през майла на 2 мпиксела
Купих си Айфон 4 ееее всичко му работи Тайванците ще имат да вземат;) Това е направено както трябва !
-
- Регистриран: 09 май 2009, 14:30
Ilion napravo govori6 smehorii, tova 4e gram ne si se pointeresuval ot toq telefon , ne ozna4ava 4e e lo6. I az v na4aloto imah podobni problemi, samo 4e vsi4ko si se namestva kato pro4ete6 malko i se porazrovi6! No ve4e nqma smisal da ti obqsnqvam :D
ползвах го два дни като обикновен телефон и за това не става супер неудобен труден за отговаряне абе не мога да го опра на малкия зъб на Айфона сега стои в къщи като експонат даже и детето не го иска
Не само че ще го измести ами ще е на първо място до 2013 г. няма друг вариант. Операционната система е доста по напреднала от андроид но тъй като е нова и трябва поне годинка още за да се развие както трябва. Още повече нокиа като пуснат моделите с тази ос никой няма шанс. Двете най голями компании за софтуер и телефони стоят зад WP7.
Надявайте се то да не е математика WH7 няма да имат този успех който имат IOS i Anroid огледайте се HTC спряха производството на WH7 и Samsung също тази година така ,че докато Нокиа се намести с новата система другите ще са с 2 обиколки напред!
-
- Регистриран: 27 ное 2005, 21:09
Страхотен телефон. Имам го от няколко дни и съм възхитен от операционната му система. Изработката на корпуса е от качествени материали. Тежи достатъчно за да е приятен на усещане при държане в ръка.
Има един негатив -> от НТС не са предвидили опция за деактивиране на вибрацията при натискане на капацитивните бутони за опериране с ОС-а (а именно бутоните: "back", "windows", "search").
Има един негатив -> от НТС не са предвидили опция за деактивиране на вибрацията при натискане на капацитивните бутони за опериране с ОС-а (а именно бутоните: "back", "windows", "search").
HTC HD2
Здраве
Парво искам да ти благодаря за подробното ти обяснение за тожа как се инсталира Андроид на HTC HD2 .Сега да ти разясниа моиа проблем или по то4но колебание.Притежавам телефона близо година и за момента вси4ко по него е така както сам го купил от германос.4ета форумите и сам решил в краина сметка да сменя оригиналния Win6.5 сьс андроид или сьс Win 7 .Ти как мислиш коиа от двете системи е по добра за моя телефон и ако е седмицата би ли ми казал как то4но да го направя
Парво искам да ти благодаря за подробното ти обяснение за тожа как се инсталира Андроид на HTC HD2 .Сега да ти разясниа моиа проблем или по то4но колебание.Притежавам телефона близо година и за момента вси4ко по него е така както сам го купил от германос.4ета форумите и сам решил в краина сметка да сменя оригиналния Win6.5 сьс андроид или сьс Win 7 .Ти как мислиш коиа от двете системи е по добра за моя телефон и ако е седмицата би ли ми казал как то4но да го направя