Sensation
Re: HTC Sensation
Просто ще полети е ...... Космоса :)
от глобул до края на юли ще се появи (angry) а вивател май няма да го предлагат (no)
Не срещнах в темата някъде да се споменава телефона има ли българско меню ?
И мисля, че безмислените спорове на кой му е " по- голям" по-добре да се избягват. Темата не е за сравняване на телефони. Темата е за определен телефон. Да се публикуват мнения на практически ползватели и притежатели на устройството, които да помогнат в избора на такива като мен, които очакват да прочетат за качествато, възможностите и проблемите на телефона. Благодаря на всички които отсега нататък ще публикуват полезни постове.(yes)
И мисля, че безмислените спорове на кой му е " по- голям" по-добре да се избягват. Темата не е за сравняване на телефони. Темата е за определен телефон. Да се публикуват мнения на практически ползватели и притежатели на устройството, които да помогнат в избора на такива като мен, които очакват да прочетат за качествато, възможностите и проблемите на телефона. Благодаря на всички които отсега нататък ще публикуват полезни постове.(yes)
[Quote] телефона има ли българско меню ?[/Quote]
До колкото успях да го разгледам в един от Моловете, явно не. Успях да намеря само меню на руски :|
До колкото успях да го разгледам в един от Моловете, явно не. Успях да намеря само меню на руски :|
В новия ъпдейт 1.35.401 има вече и меню на български :) В магазините телефона е със стария 1.28.401 :) Очаква се през август да излезе и дългоочаквания ъпдейт,който ще отключи телефона :)
Аз като един обикновен потребител ще мога ли да се възползвам от "отключен" телефон, или с други думи какво означава това?(blush)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Искам да ви попитам колко държи батерията на телефона и камерата снима ли хубаво?
В сравнение с другите андроид телефони кой е най добрия за сега ?
от двуядрените
В сравнение с другите андроид телефони кой е най добрия за сега ?
от двуядрените
Накратко отключения телефон позволява да се рутва,да се променят системни файлове,да се поставят различни ромове ( от xda) и т.н :) Това е телефона с най-добрата камера от предлаганите от фирмата , батерията спокойно издържа един ден при интензивно ползване , а относно най-добрия двуядрен телефон .............. няма смисъл и тук да започнат безкрайните спорове :)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
просто ми трябва бърз телефон с дълъг живот на . И искам да знам поне кой телефон с андроид държи много говоря за новите модели и двуядрени