Wildfire S
Re: HTC Wildfire S
Може да споделя интернет връзка. Аз съм ползвал от компа интернет. Мисля, че и обратното не е проблем.
Наистина тия 150 мгб вътрешна памет са недостатък, много бързо се заемат:-((((( Позволих на няколко приложения да се ъпдейтнат и ми свърши паметта. Трябва да се намери решение, който знае как да помага.
Започнах отначало:) Възстанових заводските настройки. Стана много бързо и лесно. Сега има много място на паметта на телефона:)))) Интересното е че ми инсталира оседм от приложенията сам.сега иам 90 МБ свободни.
П.С Контактите се запомнят на картата предварително и после ги възстановява.
П.С Контактите се запомнят на картата предварително и после ги възстановява.
Здравей те. Днеска си купих телефона и се чудя едно нещо. Часовника на началния екран където показва и времето дали това минава ли през Интернет и дали ме таксува. Ако някой знае моля споделете да знам и да го махна на време после със сметката да не ми се отреже главата :)
[Quote]Часовника на началния екран където показва и времето дали това минава ли през Интернет и дали ме таксува.[/Quote]
Ако ъпдейтваш Weather приложението, за да знаеш какво е времето навън (това са онези джиджани анимации с дъждовните капки или слънцето иззад облаците), ти трябва интернет, логично. Как иначе ще свалиш информацията? ;)
Иначе за самият часовник не съм чувал да е необходима връзка с мрежата. Освен ако не се иска да се "сверява" с някакъв сървър, но не мисля, че има такава опция по подразбиране.
Ако ъпдейтваш Weather приложението, за да знаеш какво е времето навън (това са онези джиджани анимации с дъждовните капки или слънцето иззад облаците), ти трябва интернет, логично. Как иначе ще свалиш информацията? ;)
Иначе за самият часовник не съм чувал да е необходима връзка с мрежата. Освен ако не се иска да се "сверява" с някакъв сървър, но не мисля, че има такава опция по подразбиране.
тъй като ползвам за първи път андроид би ли ми казал как да го спра това да обновява времето и да си показва само часовник. и ако има някои други приложения или уджети които използват Интернет и са пуснати по подразбиране бих те ли казали (тези които имат телефона), за да мога да ги спра. благодаря
Това е у-во което се нуждае навсякъде и по всяко време от интернет. Осигури му, за да се възползваш по - пълноценно от android.
искаш да кажеш че по всяко време трябва да се използва интернет и че това не мога да го избегна
Ами един смартфон се нуждае винаги от интернет. Няма как да получаваш времето, да си проверяваш пощата, да използваш доп. услуги към навигацията, ако ползваш facebook няма да може да гледаш и от него и много други. Тези работи, вече едва ли не несмартфоните вече го правят, пък какво остава за нещо, което има добра os?
Ако не смяташ, да имаш 24/7 интернет, просто си смени телефона, никога няма да можеш да му разгърнеш пълната функционалност, без интернет.
Ако не смяташ, да имаш 24/7 интернет, просто си смени телефона, никога няма да можеш да му разгърнеш пълната функционалност, без интернет.
a nqkoi znae li kade ima palno akovodstvo za upotreba na telefona zashtoto tova koeto e v komplekta e mnogo oskadno i malko za chovek koito za parvi pat shte polzva telefon s android. Daite nakakav adres ako ima