7 Pro
Re: HTC 7 Pro
Да, и аз съм чел това ревю и в него Нокиата бие ХТЦ-то по повечето показатели.
[Quote]Като гледам това хтц все повече ми харесва Нокиа Е7:D[/Quote]
Какво не ти харесва в това HTC ?
Какво не ти харесва в това HTC ?
Някой купи ли го това HTC, та да даде отзиви?
В кой магазин мога да го огледам?
В кой магазин мога да го огледам?
Колко бързо падат цените обаче на уиндоус фоуните.. Този вече е 230-290 евро. Любопитно ми е , до колко ли ще стигнат...
Нормално да му пада цената с тоя Уиндоус..няма копи/пейст.Не можете да гледате видео в нета.Като прибавим,че изкарва много слаб звук и не става за слушане на песни и е почти двеста грама 200грама..
Е как да няма копи пейст, има.. Видео си гледаш, стига да не е флаш. С ютюб няма проблеми. Не знам как е звукът на телефона, но дали е силен или слаб не зависи от уиндоуса, а от телефона, каъвто е на другите htc-та, такъв е и на този :) Тежък е заради клавиатурата, на който му пречи това дая си купи без клавиатурка. Иначе вече е под 200 евро :)
[Quote]Иначе вече е под 200 евро :) [/Quote]
В кои сайтове е под 200 евро? Живо се интересувам от този смартфон.
В кои сайтове е под 200 евро? Живо се интересувам от този смартфон.
Медиа маркт. Тук офертата е да са се пазаруша офлайн, а не онлайн както при повечето неща :)
Тези,които могат да пазаруват от Медиамаркт явно са добре ;)
За разлика от тези,на които им се налага да пазаруват от Техномаркет,Технополис,..:S
За разлика от тези,на които им се налага да пазаруват от Техномаркет,Технополис,..:S
Вече полетите от 3-4 години са много евтини. Зимата съм си пътувал и за по 15лв на посока с wizz air. Така че в доста случаи излиза по на сметка да се хване самолета (дори и да не е за 15лв) за Германия, да се напазарува и да се прибере човек после пак до БГ. :)