EVO 3D
Re: HTC EVO 3D
Телефонът е много добър като бързодействие и производителност.Снимките и клиповете които направих в 3Д режим са на доста добро ниво. Животът на батерията е грубо около 40% по-добър от този на DHD. Разцъках и Spyderman 3D (не съм фен на игрите за смартфон) , игрицата си вървеше добре, нямаше насичане ( друг е въпроса че едвам се оправих с контролите :) ).
Мога да го сравня с устройствата които притежавам в момента ( HTS DHD и HTC Flyer) - EVO 3D е доста бърз, върви без насичне, прави добри 3Д снимки. Единственото за което съжалявам е че трябваше да го върна, понеже е заключен към Sprint и няма шанс да го подкарам в БГ. С нетърпение очаквам да се появи в Европа, но доколкото разбрах май няма да е скоро.
Поздрави!!!
Мога да го сравня с устройствата които притежавам в момента ( HTS DHD и HTC Flyer) - EVO 3D е доста бърз, върви без насичне, прави добри 3Д снимки. Единственото за което съжалявам е че трябваше да го върна, понеже е заключен към Sprint и няма шанс да го подкарам в БГ. С нетърпение очаквам да се появи в Европа, но доколкото разбрах май няма да е скоро.
Поздрави!!!
Ако някой си вземе този телефон преди да излезне в БГ (например от англия), моля пишете отзиви!
Предварирелно благодаря!;)
Предварирелно благодаря!;)
-
- Регистриран: 26 юли 2011, 08:57
Аз си взех телефона и наистина е мн добър. 3D Камерата е нещо уникално. Но имам проблем. Телефона е CDMA и не знам какво да правя. Някой знае ли дали ще има такава мрежа скоро?
Не, няма!
Този 3Д дисплей не дразни ли очите, както (поне на мен) Нинтендо 3ДС.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Същото е, ако ползваш 3Д повече от 15тина минутки се замаяваш, но се свиква след време.
Добре че може дисплея да се превключва от 3Д на 2Д, защото ако не можеше това щеше да ме откаже и да го взема и щях предпочета почити същия (не е 3Д) Сенсейшън ;)
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
Тоя дзвер направо изби рибата,единствения му минус е цената.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
HTC Evo 3D.... днес си поиграх с него :) прекрасно е :) Скоро го пускаме на пазара.
И аз си играх наскоро с него, кефи ме повече от сензацията :)