Здравейте, вече от една седмица имам този телефон и съм адски доволен от него.Искам да попитам ако някой може да ми каже магазин в София от където да си купя калъфка за него?
Благодаря предварително.
Bold 9780
Re: BlackBerry Bold 9780
Абе цените на тия блекберита няма ли да паднат вече? Не е нормално при такава конкуренция да държат толкова високи цени!
Надявам се ,че след около месец когато излизат новите модели ще започнат да падат малко цените.
Не е нормално болд 9780 да е около 580лв., защото:
1)Хардуерно е остарял - повечето htc, samsung, sony ericson, motorola за тези пари са доста по-мощни
2)Няма да получи ъпдейт до новата ОС7 на блекбери и ще си остане на сегашната, а това важи и за всички останали блекберита.
3)Материалите със сигурност са по-евтини за направата на телефона отколкото за други на тези пари. Няма как да ме убедите, че пластмасовата кутийка с малко кожа по гърба е по-скъпа от 4 инчовия самсунг галакси с със супер амолед екран.
Просто както и да го погледнем цената на този телефон трябва да е с поне около 100лв. по-малко.
Иначе не е лош въпреки недостатъците си
Надявам се ,че след около месец когато излизат новите модели ще започнат да падат малко цените.
Не е нормално болд 9780 да е около 580лв., защото:
1)Хардуерно е остарял - повечето htc, samsung, sony ericson, motorola за тези пари са доста по-мощни
2)Няма да получи ъпдейт до новата ОС7 на блекбери и ще си остане на сегашната, а това важи и за всички останали блекберита.
3)Материалите със сигурност са по-евтини за направата на телефона отколкото за други на тези пари. Няма как да ме убедите, че пластмасовата кутийка с малко кожа по гърба е по-скъпа от 4 инчовия самсунг галакси с със супер амолед екран.
Просто както и да го погледнем цената на този телефон трябва да е с поне около 100лв. по-малко.
Иначе не е лош въпреки недостатъците си
Перфектен телефон, чува се идеално, батерия има, имейли, браузер, феисбук, GPS и прогноза на времето друго не ми е потрябвало и от 2 години съм с него - уникален телефон!!!
Някой може ли да ми каже как да използвам facebook без плановете на мтел . Купих си само апарата но не мога да използвам facebook или bb app world
Ми да, можеш да го използваш без плановете на М-тел - можеш с BB плановете на VIVACOM или Globul. :D
Препоръчвам ти VIVACOM (yes)
Ако не искаш да плащаш за допълнителен план - честито! Имаш си скъпа слушалка през която само можеш да говориш и да пращаш SMS-и
Препоръчвам ти VIVACOM (yes)
Ако не искаш да плащаш за допълнителен план - честито! Имаш си скъпа слушалка през която само можеш да говориш и да пращаш SMS-и
-
- Регистриран: 11 дек 2011, 02:17
просто влизаш в facebook през браузъра, а не през иконката на приложението. аз не съм с бб план, но си влизам където си поискам :D
Ще ми се наложи да използвам този телефон временно, но по разни форуми пишат, че автоматичните ъпдейти не могат да се изключат? Нямам интернет план на Мтел и съм изключил GPRS-а си. Това значи ли, че ще се предпазя от тегленето на ъпдейтите и товаренето на сметката? Надявам се, че има хора, които са наявно с операционната система, защото за мен това са първи сблъсъци с нея. :(