Titan

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Re: HTC Titan

Мнение от alphaleader » 12 сеп 2011, 15:46

Въпрос на гледна точка, аз игри не играя, отдавна не съм в бебешката възраст и за моите нужди, този телефон е перфектен.Има достатъчно голям екран за браузване, разглеждане, създаване и редактиране на документи, e-mail, sms, прилично фото...ОС е нова и ще се развива, приложенията се увеличават постоянно...

Slaviancho
Регистриран: 26 авг 2004, 13:03

Мнение от Slaviancho » 12 сеп 2011, 16:14

Игрите се играят за разтоварване. Или когато чакаш някой бизнес партньор. Достатъчно голям екран за какво? За гледане на филми ли? Случайно да знаеш че не можеш да качиш никакво видео и не ти е позволено да качваш нищо освен песнички закупени от зунн. Няма плеъри за divx. Няма флаш плеър за видео на браузъра. Какви създавания на документи бе пич с какво? Прилично Фото? HTC Desire HD ми снимаше с по лошо качество от Айфона с 5 те си мегапиксела! ОС се развивала? Колко време ще се развива? Че за 9 месеца не се разви на никъде. Има два ъпдейта до сега? А как ще се и качиш докумените с които работиш Пич че го нямаш като опция да качваш нищо в телефона?! А блутута само с хендсфри се свръзва! Нещо имаш ли в замяна да ми кажеш? Аз говоря от опит а ти явно не си имал до сега телефона с WM 7!!!

Slaviancho

Мнение от Slaviancho » 12 сеп 2011, 16:16

Аз първи попитах за игрите и програмите? Или ти обичаш да отговаряш на въпроса с въпрос?!

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 12 сеп 2011, 16:20

музика и видео може да качваш каквито имаш в компютъра стига да използваш zune. при нужда се конвертират в съвместим с телефона формат.

Slaviancho

Мнение от Slaviancho » 12 сеп 2011, 16:24

За всички запалени фенове на невероятната Уиндоус Мобиле 7 заповядайте във форума!!! http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=80 Висока посещаемост на форума и само положителни изказвания ахахаха!!!!! Смешна работа. Чешане на езици и пръстчета а ето ги и реалните факти тука! Приятно ползване на платформата! Язък за големия екран на Титана пфууу ...

alphaleader

Мнение от alphaleader » 12 сеп 2011, 16:25

Виж какво, не ми се спори, повечето неща които си споменал като проблеми са отстранени в манго, има си начини за качване на каквото си искаш...филми гледам на 42' , HD формати...и т.н. ...няма да коментирам повече, няма смисъл....

Slaviancho

Мнение от Slaviancho » 12 сеп 2011, 16:53

Ааа значи има проблеми признаваш си. И ще бъдат отстранени в Манго. Който ще се появи скоро на пазара. Добре звучи а от началото на 2011 та какво правят другите? :-))) Призна се за победен. Няма да спориме и е безмисленно. Факта си е факт WM 6,5 е най добре ама е грозничка. Другото еее просто не добре обмисленна помийка :-)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 12 сеп 2011, 17:29

Аз не се оплаквам, че няма приложения, а ти. Затова ти кажи какво ти липсва при wp. Точно за игри с мангото ще бъде уникален телефон, интеграцията на xbox става много по-добра. А точно там, при игрите, е една от най-силните страни на Майкрософт. Както има и плюсове, така има и минуси. Няма перфектен телефон. А това, че на айфона може да имаш безплатни приложения.. няма да го коментирам. Всеки телефон, след като се кракне, го може, но най-малкото е нелегално. Качването на музика и филми е точно както при айфон, но при уиндоус е една идея по-добре измислено. Лично мнение. Няма флаш? Че да не би айфона ти да има :) Документи? Имаш си истински офис пакет, който с мангото ще се разшири. Блутуут само с хендсфри? Малко е странно собственик на айфон да се оплаква точно по тези точки :) Аз документи си качвам, не виждам защо да не може.
Има едно нещо, в което wp е на първо място и това е облака. При иОС 5 идва чак от есента, при андроид някога, при wp това е стандарт от месеци вече :)
Реален минус за мене е, че не мога да си слагам мп3 за рингтон. Но това ще се оправи след седмица-две. Минус е, че няма оригинален скайп, има си минуси. Но предимствата са му повече. Колко беше посещаемостта на андроид форумите през първите 9 месеца на ос-а? Сигурен съм, че не е била повече :) WP е млада система, нормално е сега да набира популярност. Факт е, че цените скочиха с около 150 евро за последната седмица при омниа 7, което говори, че търсене има. На мен титана ми харесва и ако му падне цената до Коледа, ще си го взема.
Като не ти харесва, не купувай, никой не те кара насила :) А щом ти харесва wp 6.5, то тогава айфон не е за теб, вземи си андроид. Айфон и wp7 са практически еднакви, просто едното е по-модерно от другото..

alphaleader

Мнение от alphaleader » 12 сеп 2011, 17:33

[Quote]Призна се за победен[/Quote]:D победен?
Не ставай смешен...ти се опитваш да ме убедиш в нещо, няма смисъл.Като не ти харесва, ок, всеки си има право на мнение.:)

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 12 сеп 2011, 20:04

[Quote]Има едно нещо, в което wp е на първо място и това е облака[/Quote]

"Милиони потребители на интернет услугите, които предлага редмъндският гигант Microsoft останаха на сухо за около два часа и половина, поради голям срив в системите. Сред засегнатите услуги бяха популярни инструменти като Hotmail, Office 365 и [u]Skydrive[/u], информира BBC.
Проблемът повдига въпроса за това, доколко са надеждни отдалечените услуги, които набират голяма популярност в последно време, благодарение на свободата, която предлагат на потребителите.
Подобен проблем се получава за втори пореден път."

Облаци ли ...?!!!

"Прехвърлянето от инсталирани в самия компютър приложения към уеб базирани отдалечени услуги, които изискват само браузър за да работят е трайна световна тенденция през последните няколко месеца. Това обаче крие опасност от често изпадане в ситуации, при които човек не може да състави елементарен документ или таблица ако няма достъп до интернет или самата отдалечена услуга е паднала."

Това ме навежда на мисълта при този непрекъснат трафик за всичко от телефона (документи, снимки) колко ли ще ти издържи интернет пакетчето преди да ти намали скоростта или започне да те таксува.Както и колко ще ти е полезен телефона ако няма връзка.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Отговори