Titan
Re: HTC Titan
Slaviancho, не са ти ясни нещата момче, влез в някоя тема за айфон и си драскай простотиите.
Смешна работа:)
Смешна работа:)
-
- Регистриран: 26 юни 2011, 18:32
Защо и двете страни по спора не спрат да мерят мускули, а не вземат да си ползват джаджите без излишен шум?! ОК! Признавам, че и аз съм голям почитател и горд притежател на WP7 устройство, но няма да тръгна да убеждавам абсолютно никого в това, кооолко чуден и прекрасен избор съм направил! Що не хвърлите енергията си в нещо по-позитивно и реално. Чета тук някакви бизнес срещи, нз си кво - как Ви остава време, "заети" хора, да се занимавате с подобни глупости? Някакви форуми и активност се споменава - кой го боли в действителност, колко яка OS e WP7, iOS или пък Android?!?! Да не би да Ви се плаща долар за хейт или позитив? Телефонът (в това число всички вещи) трябва да са наши роби и подчинени, а не ние да се превръщаме в такива на MS, Apple още по-малко Google, които не могат да се налапат на информация цял живот, че пък искат и ежеднвните ми контакти да обладаят. В това число мисля, че съм ги поверил на по-малкото зло в очите на MS - наивник, но какво да се прави. В такъв свят живеем. :)
Исках да прочета нещо конкретно за въпросния модел, но тук, както и навсякъде в нет пространството, отиваме към едно и също - колко яка е Android, колко зле била WP7 !@№$%? Абе, хора - Вие собствено мнение имате ли? Това е май големият въпрос, че да Ви убеждава сульо и пульо в нещо си????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Исках да прочета нещо конкретно за въпросния модел, но тук, както и навсякъде в нет пространството, отиваме към едно и също - колко яка е Android, колко зле била WP7 !@№$%? Абе, хора - Вие собствено мнение имате ли? Това е май големият въпрос, че да Ви убеждава сульо и пульо в нещо си????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Много странно че платформа на 5 години има повече приложения от платформа на 9 месеца. Айде да си припомним как като излезе първия iPhone и чеп за зеле не ставаше от него, щото имаше 5 програми на кръст, дето се плащаха и как всичко трябваше да минава през iTunes, през това време Windows Mobile платформата можеше да я направиш на каквото си искаш (и още можеш). Някой помни ли като излезна Android? Беше пълна боза. Големия проблем е, че WP7 сега почват да излизат, и са си доста конкурентни като работа и удобство на iPhone и Android, само дето iPhone-а, май май взе да си стига лимита, не виждам нещо много ново да излиза по него, само му се дигат хардуерните възможности, и после? И все още ги има лимитите на възможни операции които го правят просто телефон, или някой забрави вече как се качва Microsoft Windows XP на телефон и как се пускат CAD програми, и това с телефони от преди 5-6 години, с хардуера който имат сегашните телефони и повече ще може да се пусне. Някой да е пускал Borland C++ компилатор на iPhone, щото аз на Windows-ките не само съм пускал, ами съм и компилирал програми на него, е, верно, не бехе Windows-ки програми, да вървят на телефона, но ми вършеше работа да си правя корекциите на място.
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 13:03
Кое не ми е ясно бе Фернандо? Ти какво написа и с кое си запознат? Нещо прочете ли по напред какво съм писал или бля някъде?
еи това не мога да го разбера.. iphone фен изскача да говори за WP7 устройство.. защо? седи си в твойте форуми и при другите iphone овце. нямало приложения, нямало игри.. няма начин да се купуват платени.. това е най-големия недостатък на платформата досега.. не споря коя е по-добра.. ама недей се изказва неподготвен.. ако наистина си имал HD7 допреди месец щеше да си доста по в час.. като ти четох предните постове те усетих, че просто си имал нуждата да хейтнеш едно добро устройство с добра операционна система.. просто ми е писнало от овце като теб.. iphone е истината брат! тва е същото все едно да сравняваш бмв, мерцедес, ауди и фоксваген с останалите марки.. като усетиш, че тва е по-добро от твойто почваш да хейтваш защото по този начин подсъзнателно си набиваш в дебелата глава, че не си прост и че не си овца.. стой си в стадото и бъди горд, че си част от него.
Много си краен!!!Не му отнемай щастието да се чувства значим,плюейки това,което го впечатлява, плаши и не разбира!!!;)
-
- Регистриран: 26 авг 2004, 13:03
Ico не знам си кой си. Влезни във форума на WM7 и почети там малко да ти дам ли сайт? http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=80&sid=978c4be6a4367f7ac6dcce7ae6c75cf5 Влезни и се позачети. А овца можеш да наричаш Майка ти и Баща ти ако имаш такива или някой от роднините ти на село. Съжалявам ако някой се е засегнал че има нещо по добро от това което ползвате! За всеки който иска повече инфо мога да кажа само едно. Страхотна визия за WM и страхотна излагация като апликации. Да не говорим че скапан скайп няма:-) А искам да забележите до сега колко хора изписаха нещо по темата WM7 ама нито един не каза с какъв телефон го ползва. Аз ви го казвам от опит със HTC HD. Нито един не сложи линк с форум или каквото и да е! Избора е ваш. Аз лично се прецаках да дам 900 лв за телефон с мъртва операционна система като WM7 заключена за каквото и да е. А ако имате win XP в къщи никога няма да можете да си свържете телефона към компютъра. И още много лоши неща. И не сравнявам Мерцедес защото това е форум за телефони. Пишете от опит а не от слабоумие или за спорта!(yes)
само като те видях към кой сайт даваш линк ми стана ясно ква невежа си.. форума е един.. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=605 хайде влез тук.. виж кво има и кво няма и тогава говори отворко.. ако кажеш, че пак няма достатъчно приложения и не може да се отключи операционната система си вземи очила или научи английски.. още повече хайде да не намесваме семейството, защото при положение, че аз нищо не съм казал за твоето, а ти започваш да наливаш на моето.. нищо лично ама те издава какъв си простак.. имал опит с HTC HD.. това е устройство от преди 3 години.. дори името му е Touch HD, но както и да е.. като говорим за телефони аз ползвам HTC 7 Trophy, а преди това съм ползвал HD2.. пак ти казвам.. прочети малко в горния форум.. и още нещо като любопитна информация.. сайта се казва xda-developers.com, защото в началото на този форум стоят телефоните с марка HTC, който в Германия са били продавани от О2 като О2 XDA... мисълта ми е, че за тези телефони без значение каква операционна система имат винаги ще се намери група от разработчици, които ще отключат/модифицират операционната система.. моето Trophy е отключено.. беше с Windows Phone Mango много преди да го пуснат официално.. преди това на HD2-то бях с Андроид.. с Windows Phone 7.. с MeeGo.. абе нека греша ама при теб проблема е в предтелефонното устройство..
Братле, казах ти го и преди, ти критикуваш точно това в WP 7, което го има и в айфон.. Не те разбирам.. Сигурен ли си, че имаш айфон или си имал WP 7? За протокола, имам омниа 7 и айфон 4. Има много минуси, но ти изтъкваш точно тези, които могат да се кажат в пълна сила за айфон.
Стига сте хранили трола. Той е малък, морето е до колене и 18 човека от компанията му са с iPhone. Enough is enough.