7 Mozart
Re: HTC 7 Mozart
Някой който е слагал андроид на това телефонче да сподели дали работи безпроблемно:) и дали въобще си струва занимавката да се слага андроид или направо да си търся модел който излиза с такъв(blush)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Каква е разликата между този модел и HTC 7 Trophy?(woo)
Телефона за парите си е добър ... освен това вече има и ъпдейт МАНГО ... хайде на маслините :S(woo)(yes)(beer)
Продавам пластични перфорирани калъфи за HTC Mozart. Пасват точно по панела на телфона, имат отвори за всички бутони, usb и аудио жаковете. Пазят от драскотини при ползването на телефона и защитават всички ъгли при изпускане. Ползвам такъв от половин година и съм много доволен.
В момента налични имам в бял, черен, оранжев, жълт и син цвят. Продават се, т.к ги поръчах от ebay и дойдоха повече отколкото мога да използвам :)
Цената е 8 лв/бр, изпращам по Еконт с опцията виж преди да платиш, за Видин може и лично предаване. Ако някой се интересува да пише на [email protected] или телефон 0895600545.
Предлагам такива и за iphone 4/различни цветове/ и SE Xperia Neo/черно, синьо и бордо/.
В момента налични имам в бял, черен, оранжев, жълт и син цвят. Продават се, т.к ги поръчах от ebay и дойдоха повече отколкото мога да използвам :)
Цената е 8 лв/бр, изпращам по Еконт с опцията виж преди да платиш, за Видин може и лично предаване. Ако някой се интересува да пише на [email protected] или телефон 0895600545.
Предлагам такива и за iphone 4/различни цветове/ и SE Xperia Neo/черно, синьо и бордо/.
е, tiagata...много светли прогнози, но не се получиха!Сега сме 2012, а до сега не съм видял един човек с Windows Mobile 7.Аз лично много го харесвам УМ7 и днес пробвах един.Уиндоус е много удобен, имал съм всякакви телефони с всякакви операционни системи и съм ги пробвал сичките, и ако трябва да избирам между всички операционни системи за телефони, бих си избрал Уиндоус мобайл 7.Наистина е много хубав, иконките са хубави и големи, има най-нужното и бързо се отиентираш.Единственото, което не ми хареса е, когато отидеш в екплорера, се чудиш как да извадиш лентата, да напишеш адрес, а ти излиза някакъв "Бинг" (търсачка). Това е моето мнение, всеки има право на мнение!
Че подари ми го тогава като никой не го иска - аз ще те благославям цял живот... :P