Explorer
HTC Explorer
Ако го пуснат на цена от 200 лв. ще има успех.
Re: HTC Explorer
Това е пълен абсурд(woo)... цена от 800 лв. за тая сапунерка (no) . В момента Desire върви по 500 лв., трябва да си луд да дадеш за този 800.... :))))) луда работа
В Глобул го дават за 7,50лв/месец (24х7,50=180лв.) с Web'n'Talk Ultra, предполагам с някой по-нормален план няма да мине 10-12лв/месец или около 250лв-300лв, което съвсем не е лоша цена. Не знам как тукашните търговци му изпраскаха цена от 800лв?!? (no)
тия хора да не са объркали телефона.... 800лв :X Wildfire S е 400?!?
(woo) Wildfire S струва 368 лв., а Explorera - 800 лв.:D е това вече е уникална глупост:D
Предлагат ми го за 14 лв. на месец, ако си продължа договора с 2 години, а малко по скъпа е NOKIA 500. Колебая се, simbian или android ?
Няма какво да се колебаеш, няма сравнение между симбиан и андроид. Андроида е в пъти по добър. Аз лично се убедих в това, след като години наред бях на симбиан, но андроида си е просто супер :)))
Цената е много нереална тук, в Германос в момента го продават за 399 лв. свободно.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Много му е слаб процесора 600Мхц при положение,че поддържа флаш плейър според мен поне 800 трябваше да е,аз днес го разгледах в германос и питах колко е процесора,защото е много лагав при сърфиране,а те ми казват 1-1,2Гхц,което ми се стори абсурдно предвид,че е 400лв на св.цена
Оправиха цените накрая :D както го бяха пуснали в началото на 800 лв.:X...