Sensation
Re: HTC Sensation
Абе този проблем с праха под дисплея наистина ли е масово при всички и трудно ли се оправя. Откъде ще влиза толкова прах ? Това наистина дразни.
Нямам такъв проблем с моя, а го ползвам вече 3 месец, нося го в джоба без калъфче!
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Успяхте ли да го ъпдейтнете с новия стоков РОМ? Тук 4-5 души имаха проблем.. Я споделете как успяхте, щото и този бъг и вече идват малко в повече компромисите - толкова скъп апарат, пък толкова проблеми! HTC си остават една в крайна сметка китайска компания.
Sent from my HTC Desire HD
Sent from my HTC Desire HD
Пич,толкова си неориентиран и неадекватен... :|
HTC Sensation- много съм разочарован . Само след 45 дни употреба умря тотално ни звук ни картина. И на всичкото отгоре ще го ремонтират около месец. Пълно китайско дърво. Не Ви го препоръчвам (no)(no)(no)(no)(no)
От юни го имам и никакви проблеми :)Всяка техника се разваля ,но подобно крайно изказване не приемам ! И НТС са тайванска фирма,а 50% от световното производство на gsm-и е сглобявано в Китай:)Всички най-известни марки са основно оттам :)
Да съгласен съм с това,което казваш само че остава едно неприятно усещане че си излъган. Аз лично не бих заложил никога повече на подобни никому неизвестни до неотдавна фирмички.....
[Quote]Автор: egro
Публикувано: 19.10.2011 00:13
Да съгласен съм с това,което казваш само че остава едно неприятно усещане че си излъган. Аз лично не бих заложил никога повече на подобни никому неизвестни до неотдавна фирмички.....[/Quote]
Тука в форума се знае за HTC от поне 7 години. "Неотдавна" и 7 години в света на високите технологии са най - малкото несъвместими.
Публикувано: 19.10.2011 00:13
Да съгласен съм с това,което казваш само че остава едно неприятно усещане че си излъган. Аз лично не бих заложил никога повече на подобни никому неизвестни до неотдавна фирмички.....[/Quote]
Тука в форума се знае за HTC от поне 7 години. "Неотдавна" и 7 години в света на високите технологии са най - малкото несъвместими.
Доста преди 7 години НТС са в играта,когато правеха много добри PDA :) Например Apple са много по отскоро в играта :) И няма никакво значение това от колко време една фирма работи в дадена сфера,а резултатите са важни :) В Щатите НТС са на второ място при смартфоните :)
За последно само ще кажа че този телефон за мен ще си остане поредния гаден китайски боклук и повече няма да споря.Успех на всички