Wildfire S

a.dachev89
Регистриран: 08 фев 2011, 23:39

Re: HTC Wildfire S

Мнение от a.dachev89 » 01 окт 2011, 15:11

Здравейте :) Искам да ви помоля за помощ... Приятелката ми си купи Wildfire S ,но има малък проблем, незнае английски.Някой може ли да ми обясни как да й инсталираме БГ меню и изобщо дали е възможно тази инсталация да се състои. А аз съм с нокия и изобщо неразбирам андроида като софтуер.

Благодаря за вниманието предварително.

fixmein45
Регистриран: 10 мар 2011, 10:07

Мнение от fixmein45 » 01 окт 2011, 16:01

wildfire s си има бг меню тъй като е с андроид 2.3

santrino
Регистриран: 27 дек 2010, 00:09

Мнение от santrino » 03 окт 2011, 09:06

Зависи, моят е купуван от Германия и няма бг меню, но на мен това не ми е проблем.

myzrael
Регистриран: 15 юли 2006, 09:00

Мнение от myzrael » 07 окт 2011, 14:09

Спешна нужда от помощ относно HTC с незнаен модел-каква програма трябва да се качи на пс-то,за да може телефона като се свърже с него с кабела да ползва нет на компа-така де да цоца парите от картата на телефона,но да имаш нет на пс-то?Както при нокиа ови сторе.Не съм сигурен дали е това модела,но много прилича на този.
Въпросният телефон приличал на този,но бил черен :) айде иди им се сети

retryer
Регистриран: 10 май 2011, 20:00

Мнение от retryer » 15 окт 2011, 09:02

Още като го свържеш с кабела те пита в какъв режим да е . Може компютъра да позлва нета на телефона , може и обратното. Въсщо така Телефонът има възможност да се превърне в рутер и да можете да се свързвате безжично и да използвате 3G връзката. За " HTC с незнаен модел" - програмата е HTC Sync.
Относно предните коментари за меню на бг - нямате проблеми :
Settings->Language&Keybord->Select language и сте готови.
Още информация : Вече го ползвам месец и съм много доволен от него.
Задължително е да си активирате мобилен интернет (все пак това е андроидски телефон) - 5 лв на месец съде не сте ги дали ?
Ето някои неща които трябва да знаете за него :
Вътрешната памет е около 120mb за приложения , която свършва много бързо.(..това не е паметта за музика и снимки ! )( за запознатите това не е нерешим проблем, но ако смятате да сложите 100 игри - това не е телефонът за вас. )
HTC Sense е интегриран много добре.(Повече информация на: http://www.briancee.com/htcsense/what-is-htc-sense/1249/ )
Ако смятате да го руутнете , прочетете по форумите преди това.
Батерията трудно изкарва и ден , не защото е лоша , а защото телефонът постоянно е в употреба.Все пак това е смартфон и може и да може да изкара няколко стотин часа със изключен екран и без да се пипа , но в реални условия при пустнат WiFi , GPS , и светещ екран това не е така. Проблемът е лесно решим - намерете си друга батерия с повече mAh( предлагам в и-бей) по около 30-тина лева са, избирате си златна(с нормални размери) към 2400mAh или разширена която идва с нов заден капак 3200mAh ако не се лъжа . Така ще издъръжа няколко дена здраво цъкане.
Телефонът не е подходящ за игри с тежка графика.(за целта е по добре да се сдобиете с PSP)

Съветът ми към потребителите които нямат предишен опит с андроид да прочетат малко из нета , а тези които нямат време за това , да се замислят - "Hаистина ли ми трябва смартфон?"

P.S : ""

retryer
Регистриран: 10 май 2011, 20:00

Мнение от retryer » 15 окт 2011, 09:13

@scenic :
Работи добре , батерията макс 2 дни и на слънце се вижда добре. Можеш ръчно да зададеш яркост на екрана или то само да си я задава спрямо светлината наоколо.

@petel_ :
Да постоянно се обновяват.Има различни приложения за навигация които може да си свалиш от маркета и да ползваш , но вградената е страхотна.(Незнам дали акуратно следят за ремонти и такива , защото рядко ми се налага да ползвам навигация.)
При андроид не са "Nokia Maps" a "Google Maps" - изводите си остават са теб.

Gold Mobile
Регистриран: 30 юни 2006, 11:22

Мнение от Gold Mobile » 22 окт 2011, 17:54

vsi4ko na telefona e dobre osven displeq...... pikselite se vijdat

nelichkata
Регистриран: 05 ное 2011, 15:50

Мнение от nelichkata » 05 ное 2011, 16:03

Здравейте!Наскоро си купих HTC Wildfire S.Бих искала да попитам тези от вас, които са ползвали телефона като рутер- искама да ползвам интернета на телефона,за да имам интернет на компютъра от телефона.Вероятно тази тема отчасти се е дискутирала,но не докрай.Опитвах доста варианти-включвам мобилния интернет на телефона, след това настройвам Wi-Fi точката за достъп, като пиша име на рутера,парола, въвеждам паролата и от компютъра,компютъра го разпознава,но точно за няколко секунди и след това ми изписва Limited Conection и връзката изчезва.Моят лаптоп е Toshiba и на него съм с операционна система Windows Vista Home.Предполагам,че проблема е защото не мога да настроя компютъра да хваща интернет от телефона, но незнам и как. Бих искала да помоля, ако някои от вас разбира от това и го е правил и знае, да напише точно стъпка по стъпка кое как става така,че да имам интернет на компютъра от телефона-много ми е нужно и важно!Ще бъда много благодарна, ако някои ми помогне и подробно опише как става,защото не съм много на ти с тези неща. Също,ако някои си е инсталирал програма с която да отваря word,excel,pdf и е безплатна да каже коя е и откъде мога да си я изтегля.Също така някои може ли да каже дали като е в скайп през телефона си и му пращат файл дали го получава и какво се настройва, за да го получава!? Благодаря предварително на всички,които ще пишат по моите въпроси! :)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 05 ное 2011, 16:20

[Quote]Също,ако някои си е инсталирал програма с която да отваря word,excel,pdf и е безплатна да каже коя е и откъде мога да си я изтегля.[/Quote]

В market търсиш и инсталираш - adobe reader и google docs.

За интернета - има добро решение на кабел. Пък и батерията на телефона не се изтощава така, защото се дозарежда. Устройва ли те такъв начин на комуникация, или държиш с безжичната мрежа?

nelichkata
Регистриран: 05 ное 2011, 15:50

Мнение от nelichkata » 05 ное 2011, 17:00

Благодаря за бързия отговор.Устройва ме и с USB кабел/не държа да е безжично/, но и по този начин не ми е много ясен!Някакви идеи!Благодаря пак предварително :)

Отговори