Wildfire S
Re: HTC Wildfire S
Като за начало htc sync трябва да имаш инсталиран на компютъра. Кажи и оператора който ползваш.
Задължително трябва да имаш неограничен интернет на сим картата която е в телефона.
Задължително трябва да имаш неограничен интернет на сим картата която е в телефона.
-
- Регистриран: 05 ное 2011, 15:50
Привет отново! Имам инсталиран HTC Sync на компютъра, но незнам дали съм го настройла и какво трябва точно да му настроя?! На сим картата/на глобул съм/ ми е нограничен интернета, с това нямам проблем. Ако можеш да ми кажеш стъпките за интернет чрез USB ще съм много благодарна!Очаквам отговор :)
Свързваш телефона и компютъра с кабела - на телефона избираш portal and tools или htc sync (различни марки, не мога да ги помня на всеки как беше)
На компютъра - start menu->control panel->network and internet-> network and sharing center-> set up a new connection or network-> set up a dial-up- next-> user name: globul, dial up phone number: *99# -connect-> и казваш какво е станало.
Самата програма htc sync би трябвало да има някъде из менютата usb tethering, за по - лесно може да го потърсиш и пуснеш през нея, ще свърши същата работа.
На компютъра - start menu->control panel->network and internet-> network and sharing center-> set up a new connection or network-> set up a dial-up- next-> user name: globul, dial up phone number: *99# -connect-> и казваш какво е станало.
Самата програма htc sync би трябвало да има някъде из менютата usb tethering, за по - лесно може да го потърсиш и пуснеш през нея, ще свърши същата работа.
-
Здравей отново!Благодаря за инструкциите, следвах всичко, както си ми написал.След като задам връзката да е set up a dial-up и дам next ми казва да избера какъв е модем да бъде модема на тошиба или стандартен-и двата ги избирах,но накрая ми да дава неуспешо свързване и дава грешка 680 или 608. Къде бъркам? Дали не трябва да задам някъде IP и AP или нещо такова,защото няма причина след като изпълних стъпките ти да не става!Благодаря предварително,ако напишеш идеи как да се справя с това!:) А през HTC Sync не намерих usb tethering,къде да го търся :) До скоро :)
Имам този телефон вече 2 седмици .. Батерията ми издържа ден и половина - два, като интернетът бачка нон-стоп и разговори си се провеждат ... Доволен съм - "мисли" бързо, не забива, не сече. Като фен на Symbian, който беше предубеден за Android, мога да кажа, че съм доволен !
-
Ох направо ме се плаче от този телефон вече...ще взема да се разочаровам сериозно от него- то проблема сигурно си е в мен,че незнам как да го настроя, но то се оказа прекалено трудно- егати толкова ли много искам да мога да ползвам мобилния интернет от телефона на лаптопа си ;(
Ъм, на модем трябва да избереш HTC-то. За да се появи трябва да имаш инсталирани драйвери и предварително свързан телефон.
-
:) Не ми го открива него като модем... Предварително инсталирани драйвери за какво? И свързан телефон по кой начин? И освен това трябва ли ми още нещо?! Моля те, ако знае помогни,че вече полудях колко часа го мъча това ... (:
[Quote]Предварително инсталирани драйвери за какво?[/Quote]
на модема, в случая твоето htc.
[Quote] И свързан телефон по кой начин?[/Quote]
[Quote]
Тема: Re: HTC Wildfire S [Re: nelichkata]
Автор: vladovn
Дата: 05.11.2011 22:01
Свързваш телефона и компютъра с кабела - на телефона избираш portal and tools или htc sync (различни марки, не мога да ги помня на всеки как беше)[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/369249/6/0/4/re-htc-wildfire-s
[Quote]И освен това трябва ли ми още нещо?[/Quote]
Не.
До колкото помня htc sync имаше някъде бутон, да ти спести тези настройки и с едно-две натискания пуска интернета на компютъра.
на модема, в случая твоето htc.
[Quote] И свързан телефон по кой начин?[/Quote]
[Quote]
Тема: Re: HTC Wildfire S [Re: nelichkata]
Автор: vladovn
Дата: 05.11.2011 22:01
Свързваш телефона и компютъра с кабела - на телефона избираш portal and tools или htc sync (различни марки, не мога да ги помня на всеки как беше)[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/369249/6/0/4/re-htc-wildfire-s
[Quote]И освен това трябва ли ми още нещо?[/Quote]
Не.
До колкото помня htc sync имаше някъде бутон, да ти спести тези настройки и с едно-две натискания пуска интернета на компютъра.
-
Ще изтегля драйвери за htc, но нали не става дума тела да има вграден модем,защото мисля,че няма, а това са драйвери,за да го разпознае като модем? Като свържа телефона с лаптопа ми дава опциите за свързване: само зареждане, htc sync,дисково устройство, връзка с интернет през USB и интернет транзит. Тук htc sync да избера нали? Обаче проблема е, че като отворя htc sync от компютъра си и се опитам от там да го пусна имам активни в него само бутони отляво които са: музика, галерия календар, хора, отметки и документи-тоест не намирам бутон от който да активирам usb tethring или нещо свързано с активиране на интернет връзка..... Тотална бъркотия-бъркам ли някъде нещо или нещо не разбирам като хората?, please help!(woo)