Wildfire S
Re: HTC Wildfire S
Ами, пробвай тогава с интернет транзит и наблюдавай какво ще става в htc sync. Мисля, че това е режима на телефона, чрез който pc-то да разбере, че има свързан модем.
-
- Регистриран: 05 ное 2011, 15:50
Единственият начин да ми разпознае HTC Syn е чрез дисково устройство,но така интернет връзка не става и не ми излизат никакви бутони, инсталирах драйвери и пак не разпознава модема - пробвах и със connect as a wireless router и setup dial - up и по двата начина не става и модем не разпознава-може би това,че тела няма вграден модем си казва думата-жично не мога да го свържа,а безжично поне стига до някъде но пише ограничена мрежа и това е ... за съжаление не се сещам какво друго да опитам, този телефон не мога да го използвам ;(
Телефона има модем, защото той самия си има интернет. Иначе си инсталирай htc sync на англ.
-
- Регистриран: 05 ное 2011, 15:50
Привет от мен отново! Искам отново да благодаря за vladovn за помощта. Опитам всичко, включително консултации с всякакви хора, които разбират, дори и с техническия отдел на глобул. Едиствения начин, който проработи при мен и искам да споделя, макар че стана жично е чрез инсталиране на една програмка: Сваляте си PdaNet от маркета... Влизате им в официалния сайт... http://junefabrics.com/ ... Инсталирате... и ползвате интернет на компютъра от телефона без проблем. Дано съм полезна на някои с моя проблем. Макар,че сега аз се сблъсках с проблем с ммс-сите, немога да изпращам и да получавам въпреки,че и въвеждам всички настройки правилно ръчно, но без резултат... дано скоро и с това се справя! Успешно и приятно ползване на всички с този телефон :)
...Хора какви сте такива не мога да разбера ?! В приложенията вижте трябва да има " Wi-Fi Hotspot" това автоматично прави телефона ви на Wireless РУТЕР !!!! не ви трябва нито Sense акаунт , нито кабел , нито драйвери - просто си се свързвате към безжичната мрежа както към всяка друга. От приложението ще си направите настройките .
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 17:53
Купих си телефона преди 3 дни и съм много очарован, не съм очаквал да си купя HTC, но беше на достъпна цена и съм силно очарован, качеството на изработка според мен е идеално, за този ценови клас. Само ако някой може да ми препоръча програмка която пести батерия и не ме товари с разходи по мобилният оператор.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
[Quote]ако някой може да ми препоръча програмка която пести батерия[/Quote]
В андроид пазар ще търсиш по ключови думи: auto airplane, energy saver, battery saver и др., които ще видиш след като си потърсил малко... Лично не мога да ти препоръчам нищо конкретно защото и аз все още избирам, но ще четеш мненията на ползвателите
В андроид пазар ще търсиш по ключови думи: auto airplane, energy saver, battery saver и др., които ще видиш след като си потърсил малко... Лично не мога да ти препоръчам нищо конкретно защото и аз все още избирам, но ще четеш мненията на ползвателите
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 17:53
търсих много, ама не намирам някоя която да ми допадне, + не искам да ме следят с GPS и не знам дали GPSа се плаща от тези програмки
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Доволни ли сте?
Поддържа ли флаш плейър,как се справя със сърфиране,издрържливост батерия и процесора достатъчен ли е да отваря повечето приложения
Поддържа ли флаш плейър,как се справя със сърфиране,издрържливост батерия и процесора достатъчен ли е да отваря повечето приложения
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
При ъпдейт на андроид 2.3.5 каква е промяна и пак поддържа ли въпросния флаш плейър