HD7
Re: HTC HD7
Толкова ли е лош телефона, че вече падна на 280 евро и пак не се продава и никой не го иска...
(angry) (angry)
Много мразим някой да ми казва от какво се нуждая АЗ.
Те ша ми определят колко гиги да имам SD карта....
На тия МАЛКИТЕ и МЕКИТЕ им бях фен, ама с тая iBrator ( пардон iPhone ) политика, ги зарязвам без да ми мигне окото.
"Те ша ми кажат как се чукат кюнци.."
:(
Много мразим някой да ми казва от какво се нуждая АЗ.
Те ша ми определят колко гиги да имам SD карта....
На тия МАЛКИТЕ и МЕКИТЕ им бях фен, ама с тая iBrator ( пардон iPhone ) политика, ги зарязвам без да ми мигне окото.
"Те ша ми кажат как се чукат кюнци.."
:(
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
Слаба батерия,слаба камера и Windows операционна система(no)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
А бе ти има ли телефон който да харесваш?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
четох четох и ...никой не каза нещо конкретно за телефона.добре ли се държи или не?
Имам телефона от около месец и нещо може би. В началото ми беше малко трудно докато свикна с операционната система на телефона, а и след това трябваше да се преборя със софтуера за връзка с компютър zune, както и с тегленето на приложения, но след първоначалния културен шок мога да кажа само позитивни неща за телефона. Като цяло съм много доволен, дисплеят е прекрасен, самият телефон се държи много добре, досега (дай боже и за напред) не е забивал. Може би като недостатък бих отчел относително слабата батерия (при ползване на wi-fi и повечко говорене) изкарва има няма ден ;) иначе според мен един добър избор при съотношението цена - качество :)
Мислех да си го взема. Но единствено ме притеснява малкото памет. 8 гига са малко. Как е облачната услуга? Май Титана е по-добрият вариант.
Ти как мислиш ? :D Земай титана няма да сбъркаш (освен цената малко е височка на фона на андрофен и айфен пазара.
-
- Регистриран: 18 ное 2008, 12:18
Как мислите да разменя ли Sony Xperia X10i за HTC HD7 ,дайте съвет?
-
- Регистриран: 12 яну 2012, 16:05
zdr mojesh li da mi kajesh kak da teglq prilojeniq za htc hd7 blagodarq