Wildfire S
Re: HTC Wildfire S
единствено маркета е различен-работи доста бавно.
има разлика и началния екран като на сенс 3 е.
има разлика и началния екран като на сенс 3 е.
-
- Регистриран: 27 юни 2010, 20:43
Аз съветвам да не се инсталира 2.3.5 или поне не без предварителен Factory Reset, което също не е ясно дали ще помогне.... Аз не мога вече да отварям писма в Exchange Mail клиента, както и не мога да махна вибрацията на бутоните.
И майл клиента работи и вибр. Бутони се махат.телефона работи по бързо и вътрешната памет е повече.
Аз инсталирах update, набих му hard reset и сега е пушка .. Много по - бърз е ...
Не мога да спра изпращането на съобщение при отказ на повикване.Изпраща "В момента съм зает.Ще се обадя по-късно." Някой да помогне!!!
Zdraveite! Moje li nqkoi da mi obqsni za kakvo sluji vgradeniq modem?
@ hrisKoleva :
Здравей , за да спреш вибрацията на бутоните :
Settings -> Sound -> Най - доло са настройките който търсиш.
за Exchange Active съветвам да не се ползва , а само Google акаунт да се ползва на тела , че се припокриват телефонния указател и календара. При инсталация на нов андроид е вероятно да загубите приложенията които сте имали инсталирани . Препоръвам Titanium Backup да се изплзва преди преинсталация за платените приложения . 2.3.5 работи отлично.
Здравей , за да спреш вибрацията на бутоните :
Settings -> Sound -> Най - доло са настройките който търсиш.
за Exchange Active съветвам да не се ползва , а само Google акаунт да се ползва на тела , че се припокриват телефонния указател и календара. При инсталация на нов андроид е вероятно да загубите приложенията които сте имали инсталирани . Препоръвам Titanium Backup да се изплзва преди преинсталация за платените приложения . 2.3.5 работи отлично.
-
- Регистриран: 27 юни 2010, 20:43
Благодаря за съвета! В интерес на истината проблем остана само mail клиента по подразбиране, който не ми позволява да отварям писма, но за щастие има workarounds. И всъщност синхронизацията с Exchange е една от най-полезните за мен функционалности, защото такъв е потребителският ми профил :)
HTC предложиха да възстановят предната версия сервизно за да се отстрани този проблем, но мисля да изчакам следващият update.
HTC предложиха да възстановят предната версия сервизно за да се отстрани този проблем, но мисля да изчакам следващият update.
HTC Wildfire S
Zdraveite, iskam da vi popitam imate li predstava dali sled Android 2.3.5 shte se upgrade-ne kym 4.0?
-
- Регистриран: 15 апр 2012, 21:22
Почти 100 % сигурен съм че това няма да стане , все пак телефончето е с доста слаб софтуер , а политиката на всеки производител на телефони е да upgradva наи новите и най - "способните " устройства . Така че сам си прави изводите ....