One X

klimatika21
Регистриран: 04 фев 2012, 15:14

Re: HTC One X

Мнение от klimatika21 » 04 мар 2012, 22:14

Кога ще дойде в България . Колко ще струва в
началото на май ;\:S

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 04 мар 2012, 23:59

[Quote] HTC ще са кралете тая година отново! Достатъчно аванта пуснаха на разни производители на печки, телевизори, прахосмукачки....[/Quote]
Чакай не бързай да присъждаш титли!Производителите на печки и прахосмукачки все още не са пуснали своя флагман!След като го пуснат можем да говориме кой ше е крал, кой княз и т.н!Плюс това чакаме и нов Айфон да излезе!С нищо не ме изненадаха НТС във този модел!Може би единствено се изненадах от малкото рам!

badzanga
Регистриран: 16 юни 2011, 16:01

Мнение от badzanga » 05 мар 2012, 11:12

Аз съм сигурен че сгс 3 ще е с по як хардуер ,но това е единсвеният начин по който могат да привлекат вниманието ,защото при равни параметри между ХТЦ и самсунг избора е без коментар! Лично аз предпочитам ХТЦ,някак си по мъжки ми стой на ръката,а за някакви милисекунди и резултати от бенчмаркове който иска да се връзва !

mchalakov
Регистриран: 05 ное 2005, 15:58

Мнение от mchalakov » 05 мар 2012, 21:31

Хора моля ви се къде сте се разбързали.То сегашните телефони на HTC са с живот на батерията 6 часа ...пък какво остава за четириядрен телефон с 1800mAh :D
Хардуера не включва са супер мега процесора и мега камерата.Нали се сещате че нещо трябва да ги захрани тези работи.А гледах цялата пресконференция на HTC никой никъде нищо не каза за батерията.
И сега ще се окаже че ще си купите мега телефона ама няма да може да го използвате освен ако HTC не пуснат преносим акумулатор като аксесоар.
Всички производители са така изкарат се страшните технологии,които реално няма как да използваш освен ако не искаш да си стоиш в къщи включен в контакта и да си гледаш яките "бенчмаркове" :D :D

flexter
Регистриран: 29 юни 2006, 20:57

Мнение от flexter » 05 мар 2012, 21:38

Ами крале са да назови ми друг модел до момента които е с 4 ядра първо.
Второ колко му е малко RAM-a я погледни хубавичко с по колко са другите телефони и вайфони и другите там подобни ....... и накрая но не и на последно място ми дай име на друг телефон със такава резолюция на екрана. Говорим си за излязали модели а не за какво може да излезе някаде в неопределеното бъдеще!:D А относно батерията мисля, че 4-5 часа игра с телефона си е доста добре ако издържа толкова. ако трябват повече часове работа си има настройки на екрана за подсветката има си автоматично понижаване на честотата на процесора когато не се товари и други опции за пестене на енергия, а и 1800mA не е малка батерия.

badzanga

Мнение от badzanga » 06 мар 2012, 11:29

Абе то си пише ама някой трябва да чете !Новата версия на Tegra 3 за супер-фони работи със скорости до 1.5 GHz. В сърцето на Tegra 3, се крие уникланата 4-PLUS-1 четирти-ядрена процесорна структура, която осигурява впечатляваща функционалност и изключителна издръжливост на батерията

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 06 мар 2012, 11:39

Това хубаво, но все пак 2G/3G-модулите, например, си харчат все така (А те са и най-сериозният консуматор при активни data сесии), така че пак не са оправдани толкова скромни батерии.;)
Разбира се важи и за дисплея

badzanga

Мнение от badzanga » 06 мар 2012, 11:40

Процесорът Tegra 3 за супер-фони работи с до 1.5 GHz и разполага с:
Уникална 4-PLUS-1 четири-ядрена процесорна структура, която включва и пето ядро за съхранение на батерията. Последното оперира на изключително ниска мощност.
12-ядрен GeForce графичен процесор, който осигурява до 3пъти по-добро качество на графиката, в сравнение с тази от процесорите на Tegra 2. Новият вариант поддържа и стереоскопичен 3D формат;
Новият видео процесор поддържа 1080p първокласно видео качество с 40 Mbps

Поне това което пише звучи добре,но ще видим !А ако някой иска сериозно да пести батерия с дисплей тип "телевизор"-препоръка -режим "аз съм в самолета"

mchalakov

Мнение от mchalakov » 07 мар 2012, 00:20

ама ако вярваш на написаното от производителя защо въобще си говорим.
"Уникална 4-PLUS-1 четири-ядрена процесорна структура" ми звучи като някаква промоция на LIDL.
Ти сериозно ли мислиш че почти 5 инчов джобен телевизор с 4 ядра ще издържа 1 ден с умерено ползване с 1800mah.
Не искам да пестя батериа а изкам да ПОЛЗВАМ телефона за около 1200лв(може и повече да струва) а не да кисна включен в контакта.

mchalakov

Мнение от mchalakov » 07 мар 2012, 00:29

Явно наистина много сте си снижили очакванията.
4-5 часа....сериозно ли ти е достатъчно?!
За капацитета: Моя Desire (модел 2010) е с 1400mah ,две години по-късно новия супер телефон е с 1800mah > или по 200mah на година - Евала.
Е да прав си ако си изключа подсветка,въпреки че ако го направя няма да виждам нищо,да си изключа 3G(за какво ми е смартфон с 3G?!)
За сравнение виж Motorola Droid Razr MAXX - 3300mAh ето това е нормална батерия за телефон с такива технически възможности.

Отговори