One X
Re: HTC One X
И при това RAZR пак е под 1 см дебел, но дори и да не беше, пак не виждам проблем. Телефонът не е фешън-аксесоар да си го гледкаш колко бил красив, а да го ползваш.
Ужасно са снижени очакванията - постоянно се хвърлят луди пари за поредния безличен боклук (Недодялан и от хардуерна, и от софтуерна гледна точка); ахка се по "красив" дизайн (На мен всички в днешно време ми изглеждат еднакви, няма никакво разнообразие), брой ядра (Че то на мен и на компютъра не ми трябват повече от 2) и други глупости, а не им пука за батерии, за липси на SD и други неприемливи недостатъци, плод на агресивно-лапаческа ултракомерсиална политика.
Вече почти всички започнаха да действат в стил 'Епъл'. Остава и андроида да го орежат и ограничат по същия начин (Но и без да го правят има сходства - като шпионажа например).
Ужасно са снижени очакванията - постоянно се хвърлят луди пари за поредния безличен боклук (Недодялан и от хардуерна, и от софтуерна гледна точка); ахка се по "красив" дизайн (На мен всички в днешно време ми изглеждат еднакви, няма никакво разнообразие), брой ядра (Че то на мен и на компютъра не ми трябват повече от 2) и други глупости, а не им пука за батерии, за липси на SD и други неприемливи недостатъци, плод на агресивно-лапаческа ултракомерсиална политика.
Вече почти всички започнаха да действат в стил 'Епъл'. Остава и андроида да го орежат и ограничат по същия начин (Но и без да го правят има сходства - като шпионажа например).
Да изчакаме и ще видим за батерията,а иначе пише че белия ще струва около 480 паунда ,а черния 500 /1100 на 1150лв/,а пък наще пичове на колко ще го пуснат божа работа !
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
и кво,вече не дават ли бийтс слушалки? не че са голямата изродщина ,но са добри. някой има ли информация за това?
За One X и One S HTC са потвърдили, че ще има включени beats слушалки в комплекта.
Дано да е така,защото четох по някакви сайтове, уж 100 % сигурна информация,че няма да ги има слушалките в комплекта.
В крайна сметка на 5 април започват продажбите в Англия и всичко ще се разбере.
В крайна сметка на 5 април започват продажбите в Англия и всичко ще се разбере.
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
мен това ме кефеше при сензацийте XL и XE,че са яки телефони и слушалчиците са много готини,не са сенхайсер,но все пак ги получавате с телефона.ако ONE X идва с такива, е следващият ми телефон,защото всичките му други екстри ме радват...освен дизайна,не че е лош,но не може да се сравнява с ХЕ.btw само аз ли мисля ,че повече прилича на телефоните от 2008-2009,г/д като touch HD? :)
Адски си прав, но лапешарите с богати родители няма как да го проумеят и усетят. (beer)
HTC One X Deluxe Limited Edition идва със слушалки Solo Beats, Когато излезе телефона си го взимам, но жалко, че със слушалките е толкова скъп :X
Много е важно колко ще държи батерията.
HTC Desire HD беше як телефон, но го разкарах, защото батерията му държеше под един ден с включен интернет, без да го натоварвам кой знае колко.
Ако при HTC One X е същата история, аре нема нужда. Какво като ще е по-бърз, не мога да ходя със зарядно в джоба и навсякъде да се озъртам за контакт.
:D
HTC Desire HD беше як телефон, но го разкарах, защото батерията му държеше под един ден с включен интернет, без да го натоварвам кой знае колко.
Ако при HTC One X е същата история, аре нема нужда. Какво като ще е по-бърз, не мога да ходя със зарядно в джоба и навсякъде да се озъртам за контакт.
:D
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Крайно време е да насочат усилията си към соларните панели(важи за всички марки телефони).