PriVileg SM5
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
PriVileg SM5
Трябва да си пълен мазохист за да закупиш и използваш това подобие на телефон. Няма такова дърво. Нито процесора му като процесор, нито тъчскрина му като тъчскрин, нито екрана му става за нещо, за камерата пък да не говорим. За андроида няма ъпдейти, а и да има, не съм убеден, че ще се обнови. Скайп не можеш да сложиш, навигация също. Повечето приложения от маркета не тръгват било заради резолюцията на дисплея, било заради малкото памет. Никога не знаеш при рестарт какво ще имаш на дисплея. За двете симкарти пък да не говорим. Записването, визуализирането и управлението на контактите си е истинско предизвикателство за нервите и търпението. За обслужването от страна на фирмата вносител пък не искам да казвам нищо защото ще е нецензурно. С две думи китайска пръчка. Казвам го при положение, че предишния ми телефон отново беше привилег само че без ОС и за 2 години не съм имал почти никакви проблеми.
Re: PriVileg SM5
За тия пари, самолет ли искаш?!
Re: PriVileg SM5
Здрасти, можеш ли да кажеш кои модел си имал.
Аз имам самсунг с две сим карт едновременно активни, но искам да го сменя с нещо по стилно. Новите им модели са с по един радио модул.
Ако можеш да ми препоръчаш друг модел на привилег, които да е с два радиомодула ще съм благодарен.
Аз имам самсунг с две сим карт едновременно активни, но искам да го сменя с нещо по стилно. Новите им модели са с по един радио модул.
Ако можеш да ми препоръчаш друг модел на привилег, които да е с два радиомодула ще съм благодарен.