One X
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: HTC One X
Аз от днес го имам. Досега ползвах Desire, но искам да кажа, че с ONE X се преродих !!!! Благодаря на Mtel и HTC за подаръка !
Държи се супер стабилно, камерата е прекрасна, зарежда сайтове за секунда, инсталира ми Temple Run (игра от 26 мб) за ЕДНА секунда. Думи нямам. Супер :))
Държи се супер стабилно, камерата е прекрасна, зарежда сайтове за секунда, инсталира ми Temple Run (игра от 26 мб) за ЕДНА секунда. Думи нямам. Супер :))
От къде го купи, защото ми казаха че ще го имат по магазините си едва от вторник (17.4.) Само в бяло ли го предлагат или и черно?
-
Еми от HTC ми го подариха на мен, имаха едно събитие и така.
Иначе знам, че от днес официално трябва да го има в Мтел...
Но доколкото знам е само в бяло. То има ли въобще черно?
Иначе знам, че от днес официално трябва да го има в Мтел...
Но доколкото знам е само в бяло. То има ли въобще черно?
На сайта на HTC го има и в черно. Мисля тук четох, че и другите оператори щели да го предлагат и в черно.
-
- Регистриран: 27 апр 2011, 21:03
Колега Premium Customer искам да те попитам колко време караш с едно зареждане на батерията.
-
Е, братле, няма как да знам, имам го от вчера, трябва да минат поне 10-15 зареждания. Първото ми зареждане отиде за 2 часа с ръчкане. Но така ми беше и с Desire. Така, че трябва да заредя телефона няколко пъти и тогава... Иначе и сега на второ се държи супер стабилно.
Това е телефонът на годината, уникален, бърз, инсталира ми игри за секунда, всичко му върви... Друго не ме интересува. :P
Това е телефонът на годината, уникален, бърз, инсталира ми игри за секунда, всичко му върви... Друго не ме интересува. :P
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Да, така е, за сега това е телефона на годината, докато се появи S III и тогава ще видим кой е по-по-най;).
-
Попринцип за мен меренето на пи**и с хардуер е вече безсмислено. Важното е да оптимизират приложенията и игрите хубаво, за да вървят като тези под iOS.
С този телефон няма да има скоро нещо, което да не върви. Пък Самсунг... ще видим какво ще изкарат, но на мен лично те са ми грознички като дизайн, да не говорим, че не може да се сравнява със Sense. Това най-малкото. Разбира се, това е моят вкус, всеки има различен.
С този телефон няма да има скоро нещо, което да не върви. Пък Самсунг... ще видим какво ще изкарат, но на мен лично те са ми грознички като дизайн, да не говорим, че не може да се сравнява със Sense. Това най-малкото. Разбира се, това е моят вкус, всеки има различен.
Свалете малко цената на HTC One X, Вече в официалните магазини е 1249 лв. :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Колега Premium Customer искам да те попитам колко време караш с едно зареждане на батерията.
[/Quote] Аз мога да потвърдя, батерията държи колкото Сензейшъна и Дизайър, бизнес ден на много висока употреба или 1 ден на нормална употреба. без 3G издържа 1.5 дни :)
[/Quote] Аз мога да потвърдя, батерията държи колкото Сензейшъна и Дизайър, бизнес ден на много висока употреба или 1 ден на нормална употреба. без 3G издържа 1.5 дни :)