One X
Re: HTC One X
Няма страшно, телефона има специално покритие, може да пишеш с флумастер по него и после се забърсва и се изтрива, уникално, виж към края на видеото:
http://www.youtube.com/watch?v=cuv0VMBkWZ0&feature=player_embedded
За слушалките се знаеше от самото начало, че ще са обикновени.
http://www.youtube.com/watch?v=cuv0VMBkWZ0&feature=player_embedded
За слушалките се знаеше от самото начало, че ще са обикновени.
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Дам, слушалките са обикновени, HTC Ми подариха и Beats.
Но ако си го купуваш от М-тел за първите 500 също има Beats слушалки.
Но ако си го купуваш от М-тел за първите 500 също има Beats слушалки.
Т.е. възможно е тези точици да са някакъв боклук? Да не се е наранил корпуса ? Със спирт и памуче ако пробвам ще му стане ли нещо? Гледах клипчето.. това покритие е уникално може и да е нешо като надраскато невярвам да е повреден орпуса кат го нося увит в кърпа и в чантата ми където е нам еко :)?? но знам ли? според вас предположения? Гледах един пост за HTC One V как се отлюпва покритието на корпуса на телефона.. надявам се тук да не е по същия наяин :)
Това за 3 дена ползване с играене и сърфиране звучи направо невероятно за 4-глава ламя. Хм! (yes)
Най-малко ще е на нивото на SGS III май.
Единствено рамта и дисплея на Самсунга може да го дърпат.
Единствено рамта и дисплея на Самсунга може да го дърпат.
Аз като го гледах на живо установих, че не е на нивото на SGS2, Galaxy Nexus или Note. Тъч уиз и Ванила-та вървят по-гладко, а и браузъра и на трите се справя по-добре. Машината е страхотна, но на живо Галактиките са по-бързи и по-прецизни.
Дисплея на One X е по-добър обаче, определено. Не е на нивото на дисплеите с Bravia-engine на Сони (Xperia S ....УАУ!), но е може би най-добрия дисплей след това.
Дисплея на One X е по-добър обаче, определено. Не е на нивото на дисплеите с Bravia-engine на Сони (Xperia S ....УАУ!), но е може би най-добрия дисплей след това.
С каква сим-карта работи въпросния телефон? С микро сим-карта или с обикновена ?(whistle)
С микро сим, а тест на браузъра направих като му пуснах интернет от моята машина.
Седмица след като си обновиха продуктовата листа Глобул телефона го нямат в нито един магазин в центъра на София :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Нормално.
Моята нокия ми я докараха 1 месец след обявяването и в каталога.Всъщност даже още не бяха внесли модела в България.
"фирмена политика господине" ми отговориха като ги питах защо "продават" телефон който все още нямат по складовете дори.
Моята нокия ми я докараха 1 месец след обявяването и в каталога.Всъщност даже още не бяха внесли модела в България.
"фирмена политика господине" ми отговориха като ги питах защо "продават" телефон който все още нямат по складовете дори.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport