One V
Re: HTC One V
Здравейте приятели.От дълги години карам с желязната Нокиа 5800 и мисля, че е време да я сменя с нещо по-добро.От бюджета си мога да отделя максимум 600лв, затова съм хвърлил око именно на това телефонче HTC ONE V.Kaкво мислите за него. В ценовия диапазон 500-600лв кой е най-оптималния избор.Гледах ревюта и на Galaxy S Plus, който също изглежда обещаващо, но е с по-стара версия на андорида....как мислите....кой е най-добрия телефон за около 600лв?
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
взимай си го без да му мислиш
-
- Регистриран: 04 май 2012, 15:27
Здравей Dr_Morro,на мен също ми предстои да си подменям нокията и се чудя с какво.Моя бюджет с същия и аз като теб клоня към този смартфон.Аз бях харесъл HTC EVO 3D,но се оказа че е вече изчерпан във Виваком и няма повече да го зареждат както и да е.Аз се колебая между HTC One V и LG Optimus 2X P990.LG Optimus 2X P990 е с по-стара версия на андроид,но с доста по-добри показатели.Ако вече си купил HTC One V би ли изразил мнение,много ще ми помогнеш в избора ми.
Не съм го купил все още....продължавам да съм в процес на размисъл...нека наистина ако някой го има да сподели опита си :)
аз също се бях насочил към този телефон, но след като прочетох ревюто му в един друг известен сайт за телефони и се отказах от HTC One V главно заради това, че според авторите на теста качеството на звука при разговор не било добро и имало изкривявания, а нали все пак основната функция на телефона е разговори. Като друг недостатък изтъкват, че от вътрешната памет от 4GB само 1 GB са достъпни за ползване от потребителя, което ограничение се преодолява с една microSD карта. Друг недостатък е бавният вграден браузър, но пък винаги можеш да си изтеглиш Opera Browser.
Нека някой който вече има телефона обективно да сподели дали горното е вярно.
Нека някой който вече има телефона обективно да сподели дали горното е вярно.
Здравей Деймос.И аз го гледах това ревю...но ходих в един магазин и разцъках браузъра за повече от 15тина минути. Честно казано доста пъргаво браузваше през WiFi-то...съвсем доволен останах. Втория проблем също не ми се струва много много болка за умиране - вече 8ГБ micro SD са на съвсем достъпна цена.Мен по-ме притеснява друго.Дисплея ми се видя доста тъмен - като резолюция беше перфектен, но като контраст не останах впечатлен.Другото ми притеснения е, че чат пат ще искам да поигравам някоя по-готина игричка Archam city и т.н и се страхувам едноядреното CPU да не остарее морално много бързо.Иначе съм влюбен в това телефонче, а цената му е убиец :)
Здравейте! Имам телефона от 2 седмици взех си го на добра цена от виваком за 490 лв. с абонамент за 1 година. Значи за звука при разговор при мен всичко е наред чува си се доста добре. Браузара бива според мен като бързина, но сигурно може и по добре. За дисплея добър може да се регулира яркостта. Друго нз какво да кажа камерата снима добре като за 5 пиксела. Кофтито единствено може да се определи паметта, понеже аз все си прецаквам картите с памент и аз нз как. Това е ако някой го интересува нещо друго да пита.
-
- Регистриран: 16 апр 2012, 13:28
Всички видео формати ли поддържа телефона ? (whistle)
Фончето е суперско. Андроид 4 със обложка Сенс 4 - ами супер кадърно направено пакетче.
Е и Андроида 4 си казва думата - и много нови неща и старите далеч по кадърно и смислено направени. До сега карах с 2.2 Фройо та още му свиквам - ама е кеф :)
Сложих му бърза 8ГБ карта клас 10 и въобще не му дреме с вътрешната памет или с картата бачка
От няколко дена го имам и до сега не съм забелязал да ми криви звука.
Обаче антената е долу на пласмасовото капаче и ако си го хванал плътно като говориш може да позатихне сигнала - иначе връзката не се губи . Същото е и с Уай Фай я - и на него му пада сигнала ако го държиш долу и плътно.
Та за звука - биит аудио е - ама в комлекта слушалките са...нищо и никакви - обикновенно хендсфрии с микрофон. Ако искаш да се кефиш и на як бас и въобще - трябват други слушалки.
ААА - екрана - НЕ е - повтарям НЕ Е Горила глас - така че скриин протектора си е просто задължителен. има ги навсякъде - от ебай са в пъти по ефтини от колкото тука ма се иска чакане :). Не че и Горилата не се драска ама ...уж по рядко - аве не знам още мобилка дет не иска скриин протектор :)
Камерата...най после камера от НТС дето може спокойно да се мери и с на самсунг и на сони с аналогичните - 5МП камери. Много бързо снима - тва че по време на видео снимане можеш и едновременно и снимики да правиш...на някой може и да му затрябва :)
За няколко дена работа с него кусури още не съм му намерил. Машинката работи гладко и без лагове. За интернета разбира се Оперката :) Е кат включиш флаш подръжката значително се забавя отварянето на страниците...е...на некои им се гледат и флаш рекламите :)
С една дума - адски кадърно направена машинка - и за сега съм повече от доволен.
Е и Андроида 4 си казва думата - и много нови неща и старите далеч по кадърно и смислено направени. До сега карах с 2.2 Фройо та още му свиквам - ама е кеф :)
Сложих му бърза 8ГБ карта клас 10 и въобще не му дреме с вътрешната памет или с картата бачка
От няколко дена го имам и до сега не съм забелязал да ми криви звука.
Обаче антената е долу на пласмасовото капаче и ако си го хванал плътно като говориш може да позатихне сигнала - иначе връзката не се губи . Същото е и с Уай Фай я - и на него му пада сигнала ако го държиш долу и плътно.
Та за звука - биит аудио е - ама в комлекта слушалките са...нищо и никакви - обикновенно хендсфрии с микрофон. Ако искаш да се кефиш и на як бас и въобще - трябват други слушалки.
ААА - екрана - НЕ е - повтарям НЕ Е Горила глас - така че скриин протектора си е просто задължителен. има ги навсякъде - от ебай са в пъти по ефтини от колкото тука ма се иска чакане :). Не че и Горилата не се драска ама ...уж по рядко - аве не знам още мобилка дет не иска скриин протектор :)
Камерата...най после камера от НТС дето може спокойно да се мери и с на самсунг и на сони с аналогичните - 5МП камери. Много бързо снима - тва че по време на видео снимане можеш и едновременно и снимики да правиш...на някой може и да му затрябва :)
За няколко дена работа с него кусури още не съм му намерил. Машинката работи гладко и без лагове. За интернета разбира се Оперката :) Е кат включиш флаш подръжката значително се забавя отварянето на страниците...е...на некои им се гледат и флаш рекламите :)
С една дума - адски кадърно направена машинка - и за сега съм повече от доволен.