One X
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: HTC One X
[Quote]В Брос е към 1200 лв. Може от там да си го вземеш[/Quote]..
И тук ми се струва,че е мн евтин..8) по-скъп няма ли го някъде :D:D
И тук ми се струва,че е мн евтин..8) по-скъп няма ли го някъде :D:D
Тежка, тежка ама определено в момента е скъпичък и ще падне чакане докато цената му стане по-достъпна, но пък тогава ще са излезнали по-нови и добри и тн... модели. Та до тогава мисля, че това:
http://www.ebay.com/itm/NEW-EZIO-A85-3G-5-0-LCD-ANDROID-2-3-GPS-8-0MP-2-SIM-TV-SMARTPHONE-x-/150807959602?pt=Cell_Phones&hash=item231cdad832
си по заслужава и то на какви пари а !
http://www.ebay.com/itm/NEW-EZIO-A85-3G-5-0-LCD-ANDROID-2-3-GPS-8-0MP-2-SIM-TV-SMARTPHONE-x-/150807959602?pt=Cell_Phones&hash=item231cdad832
си по заслужава и то на какви пари а !
Аз, не съм казъл, че ми е евтино!
А че ми се струва прекалено евтино в/за Германост този телефон.;)
Ако е така е много добро оферта. ;)
А че ми се струва прекалено евтино в/за Германост този телефон.;)
Ако е така е много добро оферта. ;)
Благодаря ти. :)
Да наистина е толкова, много добра оферта както написах. ;)
А дали и Mtel имат такъв лист да разгледам и там колко е?
Че нещо не намирам. :(
Да наистина е толкова, много добра оферта както написах. ;)
А дали и Mtel имат такъв лист да разгледам и там колко е?
Че нещо не намирам. :(
Защо въобще пускаш линк към поредната уникална китайска реплика ;) Камерата е 8,ама 0,8 МП с китайска версия на Андроид и оттук традиционните проблеми с маркета и т.н. ;)
май ти си от секта, защото не схвана какво пиша;)
А колкото се отнася до дизайна Samsung Galazy 3 на мен лично никак не ми харесва, 2-ката е много по-добре изглеждаща на визия. И накрая се оказа че всички слухове, че самсунг най-накрая са решили да ползват високо качествени материали за хардуера и по този начин и в това отношение да настигнат apple си оказаха просто слухове.Аз лично имах много високи очаквания за този телефон и затова и до сега изчаквах и се въздържах от покупката на HTC One X, но вече сам решил ще си взема HTC-то. От софтуерна стана и по отношение на изживяването htc-то е доста по-напред, единствено лично мен по-ниския производствен процес на самсунг в комбинацията с по-добрата батeрия ме кара да се замисля, но предвид минималните разлики в хардуерно отношение и факта, 4е не ме интересува, че самсунга ще има малко по-високи резултати на benchmark-oве HTC-то е моя избор .
Много добре си се ориентирал :)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Последно от поликарбонат ли е изработен корпуса,или пластмаса е?
Отиди и го виж, как да ти се каже от какво е корпуса? Да си отрежа парченце за анализ сигурно?
Не изглежда като пластмаса и не се усеща като пластмаса, но в днешно време има толкова технологии за повърхностна обработка на материалите, че мога и сирене да ти направя да изглежда като пластмаса.
Не изглежда като пластмаса и не се усеща като пластмаса, но в днешно време има толкова технологии за повърхностна обработка на материалите, че мога и сирене да ти направя да изглежда като пластмаса.