EVO 3D
-
- Регистриран: 15 авг 2010, 13:32
Re: HTC EVO 3D
ЕВО - 1 ГБ РАМ
Опитмус - 512 МБ РАМ
кво да говорим повече:D
Опитмус - 512 МБ РАМ
кво да говорим повече:D
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
cena ot 540lv s 1 godina dogovor ot vivacom 5lv.taksa e pove4e ot izgdna cena
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
cena ot 540lv s 1 godina dogovor ot vivacom 5lv.taksa e pove4e ot izgdna cena
Здравейте,
Имам едно питане, някой успявал ли е да си свали 3D снимки или клипове на компа и да ги гледа в 2D формат? Има ли някъкъв конвертор или плейър който да може да показва снимките или филмите в нормалне формат или поне да се гледат така, както и на телефона? Аз свалих някакъв плейър, с който обаче май ще трябва да си купувам очила..Изобщо някой играл ли си е с тези екстри? Намерих в нета как от 2D да направим филма 3D, но се гледа с очила. Не знае ли някой вариант, който да се гледат нещата и без очила?
Имам едно питане, някой успявал ли е да си свали 3D снимки или клипове на компа и да ги гледа в 2D формат? Има ли някъкъв конвертор или плейър който да може да показва снимките или филмите в нормалне формат или поне да се гледат така, както и на телефона? Аз свалих някакъв плейър, с който обаче май ще трябва да си купувам очила..Изобщо някой играл ли си е с тези екстри? Намерих в нета как от 2D да направим филма 3D, но се гледа с очила. Не знае ли някой вариант, който да се гледат нещата и без очила?
Хубав телефон с един голям минус, наречен HTC Sense! За тези, които обичат шаренийките, е голяма гъзария, но реално повече създава проблеми, отколкото има някаква полза.
Другото излишно според мен нещо е прехваленото 3D. Ха кажете - след като сте щракнали 5-6 3Д снимки, колкото да се изфукате пред приятелите, ползвате ли го за нещо друго?
Другото излишно според мен нещо е прехваленото 3D. Ха кажете - след като сте щракнали 5-6 3Д снимки, колкото да се изфукате пред приятелите, ползвате ли го за нещо друго?
То точно заради sense повече от хората си купуват HTC. Този UI е един от най-красивите правени, но въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза. (whistle) Относно 3D възможностите, освен за снимки го ползвам и за 3D филми.
хора пишете нещо и за батерията,колко издържа и тн.,щото четох в един друг форум ,че издържа ден и половина,а тук 355ч.което си е невероятните 14 дни.
Това са часовете в режим на готовност, без да пипаш каквото и да било по телефона! Ако си с слабо покритие на 3G/HSPA и изключиш 3G на телефона и правиш около час разговори на ден, може спокойно да изкара 3-4 дена. Един път почти успях да изкарам толкова, но при положение че ползвах телефона само за ало и смс и имах друг телефон в мен за разцъкване в интернет по нЕколко часа в деня! Иначе дисплея е един от най-големите унищожители на батерия, а при включен нет на опетатора е още по-голяма консумацията, но това е нормално за всеки тел. с 4.3 дисплей.
Мерси за подробното описание на разходите на батерията,това окончателно наведе везните в посока купуване.
Дали някой може да ми каже от къде мога да си намеря такъв телефон? От началото на месеца го търся къде ли не - Multirama, Technopolis, Globul, Vivacom, Mtel, и дори и някои от магазините, описани на сайта, които уж го предлагат, но на всички места ми казват все едно и също, че нямали в наличност, бил изчезнал и разни такива.