One X
Re: HTC One X
Ако е от пластмаса то тя е много качествена, защото телефона е много здрав...
[Quote]Последно от поликарбонат ли е изработен корпуса,или пластмаса е?[/Quote]
Целия панел е изработен от паликарбонат под формата на моноблок(точно какъвто е случая с nokia lumia 900) и изработката е много качествена именно поради факта, че няма зглобки и други отделни елементи по периферията на телефона. И между другото паликарбоната е пак вид пластмаса ама много висококачествена, именно дори и да успееш да го одраскаш, което е доста трудно пред факта, че материала е много твърд-няма да останат никакви следи, защото материала ни е боядисан само по повърхността, а в дълбочина.
Целия панел е изработен от паликарбонат под формата на моноблок(точно какъвто е случая с nokia lumia 900) и изработката е много качествена именно поради факта, че няма зглобки и други отделни елементи по периферията на телефона. И между другото паликарбоната е пак вид пластмаса ама много висококачествена, именно дори и да успееш да го одраскаш, което е доста трудно пред факта, че материала е много твърд-няма да останат никакви следи, защото материала ни е боядисан само по повърхността, а в дълбочина.
Аз си го зех телефона от Мтел и като чета коментара който си написал мисля че си се насочил много добре. Аз лично имах по сериозен проблем с живота на батерията първите 2 дни после след като пипнах тук там и нямам големи проблеми че не издържа, имайки превид че аз не го оставям за повече от 30 мин на standby (само в колата повече :) ) и доста сърфиране музика и т.н ми държи по 1 ден което ме устройва напълно. Аз лично останах с впечатлението че телефона не ти дава да си играеш с него защото създава уникално чуство когато го държиш а колко за софта и интерфейса и сравнения със СГС3 мисля че One X трябва да обере точките. Да му се радваш много като го земеш :)
Едва ли ще обере точките, защото като производителност двата телефона са сходни, като евентуална разлика би се видяла само в бенчмарковете.
Но за свикнал със Sense човек, определено ХТЦ-то ще е избора.
Въпроса не е, кой е по-по-най, а това телефона ти да те кефи, да ти върши работата за която си го купил и да не ти създава проблеми. Оттам насетне "по вкус и цвет, товариш нет".
Аз самият вече трета седмица му се кефя на One X и спрямо парите, които съм дал за него, мисля че телефончето си преизпълнява очакванията.
Любопитно ми е, Самсунг с каква цена ще излязат за С3-ката, защото специално в България това може много да наклони везните в полза на ХТЦ. Офертата на Глобул продължава да бъде убийствено добра.
П.С. За всички новозакупили One X - GPS-a е включен по дефолт като няма нотификация за него.
Изключете си го за да си пестите батерия.
Но за свикнал със Sense човек, определено ХТЦ-то ще е избора.
Въпроса не е, кой е по-по-най, а това телефона ти да те кефи, да ти върши работата за която си го купил и да не ти създава проблеми. Оттам насетне "по вкус и цвет, товариш нет".
Аз самият вече трета седмица му се кефя на One X и спрямо парите, които съм дал за него, мисля че телефончето си преизпълнява очакванията.
Любопитно ми е, Самсунг с каква цена ще излязат за С3-ката, защото специално в България това може много да наклони везните в полза на ХТЦ. Офертата на Глобул продължава да бъде убийствено добра.
П.С. За всички новозакупили One X - GPS-a е включен по дефолт като няма нотификация за него.
Изключете си го за да си пестите батерия.
-
- Регистриран: 21 сеп 2009, 14:00
Добра е идеята за грпс-а ама пък като не се актуализира прогнозата за времето сенса не е същият :D
-
ако имаш някви други полезни съвети давай ги :D
[Quote]ама пък като не се актуализира прогнозата за времето сенса не е същият [/Quote](woo)
Ами тя се актуализира през нета;) GPS е за да те позиционира по точно,а и не само за прогнозата. Някъде из настройките на [B]локализацията[/B] трябва да се махне отметката за GPS-а та да не ти се включва,но тогава лататудето,местоположението за прогнозата на времето и др. няма да показват прецизно локализацията ви ;)
Ами тя се актуализира през нета;) GPS е за да те позиционира по точно,а и не само за прогнозата. Някъде из настройките на [B]локализацията[/B] трябва да се махне отметката за GPS-а та да не ти се включва,но тогава лататудето,местоположението за прогнозата на времето и др. няма да показват прецизно локализацията ви ;)
-
абе без гпс въобще не иска да работи прогнозата и някак си немогат да си намеря друг сносен тъпет - щото фейсбуук нотификация вместо прогнозата някак си мноо смотано ми се вижда
[Quote]абе без гпс въобще не иска да работи прогнозата[/Quote](woo)(woo)
Пич кво ще рече не работи:| Ако си някой малък град,да няма да ти показва без GPS-а ,ами дай му най близкия който го има и махни в настройките за времето "наблюдавай моето местоположение" или нещо подобно трябва да ти пише в настройките за прогнозата
Пич кво ще рече не работи:| Ако си някой малък град,да няма да ти показва без GPS-а ,ами дай му най близкия който го има и махни в настройките за времето "наблюдавай моето местоположение" или нещо подобно трябва да ти пише в настройките за прогнозата
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
https://www.mtel.bg/smartfoni/mc/device/ma/index/device/2142
http://handybg.com/HTC-One-X-id2662.html
Заповядай ;):)
http://handybg.com/HTC-One-X-id2662.html
Заповядай ;):)