One V

venito88
Регистриран: 05 мар 2012, 12:14

Re: HTC One V

Мнение от venito88 » 06 май 2012, 22:32

За Видео форматите, аз пробвах с xvid hd вървеше гладко и без проблеми. Подържа и mp4 то тва е ясно де др формат не съм пробвала до сега. Абе телефона 6 . За музичката слушалките в комплекта верно са кофти,но аз слушам с philips вади мн добър бас, кофти че са спрели да слагат в комплекта слушалки бийтс до колкото разбрах са се разделил бийтс и монстър за тва са ги спрели. Но телефончето си заслижава

Dr_Morro
Регистриран: 08 авг 2006, 08:37

Мнение от Dr_Morro » 07 май 2012, 08:58

А пробвали ли сте го срещу някоя по-тежка 3D игра.Процесора държи ли се на ниво.Интересува ме също могат ли да се плейват флаш видео клипове директно от сайта.Примерно както в kinoarena.com има трейлъри директно на главната страница.

И между другото, едно въпросче към притежателите на One V.Измежду кои телефони се колебаехте преди да си го закупите и ако не ви представлява трудност, ще качите ли някоя снимчица направена с камерата на телефона ;)

venito88

Мнение от venito88 » 07 май 2012, 12:35

Значи за игрите аз имам - temple run, angry birds, и др малки игрички, но си дръпнах и Симс която беше по тежичка - и с нея се справи без засечки за др игри не съм пробвала още. За флаша - мен ми изписва че още няма версия за ICS, aма и това ще стане.
Аз се колебаех между Nokia N9 но ме спря MeeGo операционната система, др беше HTC Rhyme но го нямаше наличен и накрая избрах HTC oneV и съм мн доволна.

venito88

Мнение от venito88 » 07 май 2012, 13:00

Ето и малко снимки :)

venito88

Мнение от venito88 » 07 май 2012, 13:27

Ама що не излизат незнам :|

PAku
Регистриран: 02 юни 2011, 15:43

HTC One V

Мнение от PAku » 07 май 2012, 14:25

Здравейте,
от няколко дена се чудя кой телефон да си взема и се спрях на HTC One V и NOKIA Lumia 710. Чета в нета доста лоши неща за това HTC. Доста хора след 1 седмица употреба получават жълти пиксели, линии и т.н.т. също така телефоните им просто умират и се започвало чакане за DOA certificate и общо взето кофти история. Освен това батерията не може да се подменя или поне така пише в нета.
NOKIA-та също има редица проблеми и направо не знам какво да правя.

venito88

Мнение от venito88 » 07 май 2012, 15:18

Абе честно казано аз в тея ревю не съм виждала положителни неща то по тяхната логика всички телефони са боклуци. Но никога не знаеш какъв проблем ще ти направи който и да е телефон, то си е техника. Така че за мен си е късмет на какво устройство ще попаднеш. :)

Dr_Morro
Регистриран: 08 авг 2006, 08:37

Мнение от Dr_Morro » 08 май 2012, 09:01

Здрасти, "колега".И аз от няколко дена съм така и не мога да взема решение.Силно съм се ориентирал към "средния клас" смартфони.По-малко от 500лв, но и повече от 650 не бих дал. По-принцип телефона ми трябва главно за безпроблемно браузване, някоя игричка, някоя снимчица - нищо претенциозно и не виждам смисъл от технологичен звяр. Като характеристики V-то ме устройва напълно.Най големия плюс е последната версия на androida. Но всичките негативни коментари за хардуерни и софтуерни проблеми ме спират всеки ден и ме карат да се замисля за нещо по-старо, но за сметка на това изпитано - Galaxy S, Galaxy s plus или предстоящото бюджетно решение - Galaxy Ace 2 Принципно не бих се замислил изобщо за ако последните 3 имаха Android 4, но уви....адски кофти политика на Samsung. Нокиа отпадат с нестандартните си OS-и, Sony са някак в сянка и почети никакви впечатления нямам от там (може би има защо, а може би са скрита лимонка- както казах нямам идея).И избора става труден.Лесно е да избираш ако става въпрос за високия клас - Iphone 4s, Galaxy S3, HTC One X - който и да вземеш, ще си доволен, ама при средния май не е баш така :|

veselichki
Регистриран: 24 мар 2010, 15:14

Мнение от veselichki » 08 май 2012, 10:45

Lg l7

Bullstar
Регистриран: 04 сеп 2011, 02:01

Мнение от Bullstar » 08 май 2012, 21:35

имам 1V от ...вече седмица . За сега нямам никакви ядове ни с пиксели ни с екран.
За тежки игри - от най новите - примерно Шадоу Гън - машинката е слаба Там си трябват поне 2 процесора. За други игри става всякак.
Колкото до Нокиа Лумиа 710 - тя е с WP7.5 - с една дума супер дърво. Тая ОС е толкова далече от..квото и да е че не е за вярване просто как им се е събрало в мозъците на Микрософт да пуснат такава ОС. Може и да стане ОС някога..ма няма да е скоро.
До андроид2.2 - карах само с Уин мобил машинки - основно на НТС - Тъч, Даймънд, Тъч 2 и т.н.
WР7.5 не може и на половина да се мери с тва стилусното недоразумение WM6.5 а кво да говорим за Андроид4.
А НТС 1V приятно ме изненада че и държи спокойно два дена батерията с средно и над средно натоварване.
Екрана му си е нормално супер ЛСД - не е амолед ама и е по добър от нормално тфт.
До тука за една седмица ползване - само положителни впечатления.
С много ненужен софт идва - поразчистих го :) . Примерно HRS Hotels - не ми трябва или има два аудио плеера - стандартния и завран още 7 дигитал - или Шазам и Саунд хаунд - и двете едно и също правят - кой квото му хареса. На НТС Хъб също има готинки безплатни нещица.
А най ми харесва Андроид 4 - е тва вече е свясна ОС . Че и стабилна. Сума ти програмки завирах и махах - още не съм успял да я забия :)
А като четете разни ревюта из нета - обръщайте внимание на рекламите на дадения сайт - много ше ви се изясни кой им плаща за "ревютата" :)

Отговори