One X
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: HTC One X
При мен го има този проблем. Пише. че ползвам 7 GB , а аз ползвам реално около 3 . Как се оправя?
-
- Регистриран: 21 сеп 2009, 14:00
С последния упдейт на фирмуера от тази сутрин (beer)(beer)
Който оправя проблем, който аз със моя телефон не съм срещал. :|
Колега вие от къде взехте One X Глобул или Германос?
-
Мерси, сега проверих ръчно и видях, че има ъпдейт. :))
Ще ъпдейтна и ще кажа дали се е оправил проблемът с паметта.
Мерси, колега, отново. (beer)
Ще ъпдейтна и ще кажа дали се е оправил проблемът с паметта.
Мерси, колега, отново. (beer)
-
Да, да, видях го и при мен. Ъпдейтнах и проблемът се махна :))
Sonic the Hedgehog 4 Episode II излезе за iOS и Android с NVIDIA Tegra 3. Ето защо е хубаво да имаш телефон с Тегра 3 процесор ;)
[Quote]Разбира се, че максимално удоволствие от подскоците и супер скоростите на Sonic геймърите ще усетят, ако разцъкат играта на таблет, особено ако е с платформата Tegra 3 на NVIDIA, която добавя някои радости за окото пред стандартното издание за Android. Пример за Android таблет с Tegra 3 е Asus Transformer Prime, а смартфон с платформата на NVIDIA е HTC One X, както и LG 4X HD.[/Quote]
[Quote]Разбира се, че максимално удоволствие от подскоците и супер скоростите на Sonic геймърите ще усетят, ако разцъкат играта на таблет, особено ако е с платформата Tegra 3 на NVIDIA, която добавя някои радости за окото пред стандартното издание за Android. Пример за Android таблет с Tegra 3 е Asus Transformer Prime, а смартфон с платформата на NVIDIA е HTC One X, както и LG 4X HD.[/Quote]
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Днес ходих до Глобул да вида, какво ще ми предложат с преподписването на едната ми карта, която между другото е почти от самото начало на "зелените". Та оказа се, че понеже не съм нов абонат и не мога да си взема One X с преподписване на нов договор, дори и за две години, и това ако не е простотия...:| Естествено вдигнах им скандал дойде и управителката, и вече обмислям прекратяването на взаимоотношенията си с този оператор! Осем години правя сметки по над сто лева и нагоре, и те ще ми налагат какво имам право да искам.
При всички е така, не се ядосвай ;) Ако ти се занимава, можеш да приложиш номера с преминаване на предплатена и след два дни се връщаш като "нов" абонат (yes)