One V

Bullstar
Регистриран: 04 сеп 2011, 02:01

Re: HTC One V

Мнение от Bullstar » 17 май 2012, 17:42

За екрана пропуснах - да иска си протектора. Моя екран не съм го надрал още ама и не смятам да пробвам колко ше издържи :). Поръчал съм си протектори от ебей - 4 броя за няма и 4 лева .
А докато дойдат съм му сложил един универсанемн протектор. Продават ги за по 5 лева и си го изрязваш колкото ти трябва. Не е много добре ама докато додат за Уан В то ще съм с тоя.
Екрана не е Горила глас - НЕ Е Горила . Вече го писах по долу. Некво минерално е уж като Горилата ама не е баш като не я. Не че и Горилата не се драска .
Така че протектора си е задължителен.

drebenc
Регистриран: 12 юли 2011, 12:47

Мнение от drebenc » 21 май 2012, 11:46

Въпрос : Как се справя телефончето със 1-ядрен процесор и РАМ паметта, която е 512 Мегабайта достатъчна ли е ??? Имам предвид как се справя със някоя по-тежка игра и с интернета.

Bullstar

Мнение от Bullstar » 22 май 2012, 02:22

HTC 1 В e една добра ежедневна машинка. Единствено за което не става са новите тежки 3Д игри. Видеото му е Адрено 205 - не е първа младост така че това си казва думата - отстъпва на Адрено 220 или 225.
ЗА любителите на статистиките ...
1В е забележимо по бърз от Дизайър S - при едно и също желязо - чип сета е еднакъв. А на всичко отгоре Дизаъра е с повече РАМ. Тва идва от по новите оптимизирани драйвети от Куалком и разбира се от Андроид 4.
1В съвсем слабо отстъпва на Галакси Нексус - а той е двуядрен процесор на ТИ Омап и с по добър графичен чип от Самсунг. В цифри 1В дава следните резултати -
Нена Марк 1 - 53.5 кад/сек , Нена Марк 2 - 28.6 кад/сек.
Напълно адекватни резултати за Адрено 205 - няма какво повече да се иска от тоя чип.
Така че който търси "яки" 3Д резултати да се ориентира към S или Х.
Иначе за останалото - каквото го има в S или Х го има и в 1В. С тази разлика че в 1В Сенс 4 е с орязани анимационните ефекти - иначе като функционалност си е същия там не е рязано :)
В Дроп Бокса ми дадоха обещаните гигабайтите - от 2 Гб безплатни станаха 25 - добавиха още 23 ГБ.
Тва е още един начин да си обменяш всякакви файлове от компа на мобилката и на обратно. А и могат да се споделят -които ти си решиш.
За батерията... на макс натоварване издържа до 5 часа. При хормално ежедневно ползване 2 дена си изкарва всякак. Не сещам за друга андроид машинка дето да го може - може би само НТС УайлдФайър.

gladiator77
Регистриран: 24 май 2012, 08:20

Мнение от gladiator77 » 24 май 2012, 08:31

Подкрепям напълно мнението.Аз първо си купих 1Х,обаче това никак не е удобен телефон за работа.Голям е и много крехък ми стои.След това си взех и 1В,ходя с две слушалки.В-то е страшно удобен за постоянна работа,и е метален и стои масивно.Само много ме е яд,аз ли не се оправям,ама няма телефонен указател.По-точно няма как да се търси в него.При Х-а си има търсачка.Тук няма и е ужасно.

Gunchev_
Регистриран: 09 апр 2010, 15:39

Мнение от Gunchev_ » 24 май 2012, 23:41

Да тел. указатела е малко кофти. Има "хора" а там където е слушалката за да си избираш на кого да звъниш е тъпо направено някво,че ми намърда и от FB телефоните. Ужас,някой ако знае как да се редактира да пише. Иначе телефона е уникален от 1 седмица съм с него.

gladiator77

Мнение от gladiator77 » 25 май 2012, 17:01

Аз си свалих от маркета телефонен указател и реших проблема.В крайна сметка стъклото Горила ли е или не?

Gunchev_

Мнение от Gunchev_ » 28 май 2012, 00:16

Я ми кажете според вас 8gb ще затормози ли телефончето или да си му сложа 4 bg micro sd?
Ако някой има проблем с картите нека сподели :)

Bullstar

Мнение от Bullstar » 28 май 2012, 22:12

Аз съм си с 8ГБ карта и не усещам разлика как работи с нея или с вътрешната памет. Обаче мойта е клас 10 - бърза е :). По нисък клас имам 4Гб и с един кингстън я пробвах - няма ядове.
Почти всички програмки са ми на картата. Е има некои дето не можеш ги мръдна - като една клавиатурка там си заврях - ама място има много.
Стъклото не е Горила НЕ Е !!!
И в некъв форум гледах ...де беше..иам списък кои телефони са с Горила - 1В не е в списъка.
Дойдоха ми протектрите от Хонг Конг -много са добри. Малко като...лееко грапавки седят - сухи едни такива - не остават толкова следи като тоя универсалния дето го бях сложил.
Обаче тоя орязан Сенс 4 - нещ взе да не ме кефи - успива се понякога.
Явно ше се сменя :) - ше изчакам да изкарат нови сготвени ромове и го флашвам.
Чиста 4 ка и ше си сложа квото ми е кеф а не квот са решили от НТС :)
Онея магьосници от ХДА вече са направили 2..3 ама ше изчакам да им изчистят евентуалните грешки .
Миналата година кат си флашнах моторолата - беше с 2.1 че и с мотоблур. Шибнах и сготвен ром с АДВ лънчъра и направо се отпуши машинката - та и тоя Сенс - почнах да му се набирам и ше излита :)

gladiator77

Мнение от gladiator77 » 29 май 2012, 20:44

Отвратителен е сенса!!!Взех го като втори телефон за по-честа упатреба,не съм доволен от шибания указател.Преди него взех 1Х-а,съвсем друг е указателя.Мислех,че ще е същия,уви...Иначе е компактен и е удобен за работа.

Gunchev_

Мнение от Gunchev_ » 30 май 2012, 21:06

Един много интересен въпрос имам за вас: защо на памет на телефона ми показва 95mb същото показва и когато го влкюча с USB кабел към PC-то. Нали има 512 рам и 4gb вътрешна?

Отговори