One X
Re: HTC One X
Imashe slushalki i dosta dulgo 6te gi ima za6toto mtel o6te nqmat mnogo broiki ot aparata.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Извинявам се колега, ще бъде ли възможно да пишете на български език а не на кьопавица? Аз поне нищо не схванах от написаното, апарата ще го вземам от Глобул и попитах дали върви с Бийтс слушалки или обикновенни, ако не то поне някой да сложи линк от място, където са на по сносни цени та, като си закупя апарата да си ги поръчам.:)
До миналия месец в Глобул бяха по 809 лв. кеш + план 5/12 на месец, ако става въпрос за телефона (whistle)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Не за телефона знам и все още си е на тази цена, но мен ме интересуваше за слушалките дали са си в комплекта или отделно се купуват, защото подразбрах че вече не ги слагали в кутията а се закупували отделно, което всъщност е странно понеже HTC закупиха Beats by Dre. Не мога да намеря сайт, където ги предлагат на по ниски цени, по нашите искат майка си и баща си...(whistle)
[Quote]Не за телефона знам и все още си е на тази цена, но мен ме интересуваше за слушалките дали са си в комплекта [/Quote]
Не, отказали са се от скъпите, за да не вдигат цената на телефона. Обикновени са...(whistle)
Не, отказали са се от скъпите, за да не вдигат цената на телефона. Обикновени са...(whistle)
в 17ч. го пуснах за първо зареждане, колко часа трябва да го държа там или чакам да светне в зелено диода и е готов?
[Quote]...чакам да светне в зелено диода и е готов?[/Quote]
Точно така!
Точно така!
-
- Регистриран: 20 яну 2012, 19:44
Телефона е супер и смятам да си го взема скоро време.Но има един проблем.Мисля да го взема от Мтел,но аз съм абонат на Виваком и смятам занапред да съм,та мога ли по някакъв начин да го ползвам с карта на Виваком?Четох за тези Турбо сим,възможно ли е с тях да стане този номер без да го разкодирам защото иначе отпада гаранцията? Някой ако знае моля да пише.Благодаря!
А защо искаш да го взимаш от Mtel като си абонат на VIVA?
По-добре от Globul там е най-евтин. ;)
Някой ще каже ли какви са слушалките в глобулския комплект?
и различават ли се от другите? да не би заради това да е по-евтин?
По-добре от Globul там е най-евтин. ;)
Някой ще каже ли какви са слушалките в глобулския комплект?
и различават ли се от другите? да не би заради това да е по-евтин?
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
В Глобулските има обикновени, в Мтелските има Beats :))
Иначе, HTC телефони не се заключват към оператори. Може да се вземе от М-тел и да се ползва от сВиваком.
Иначе, HTC телефони не се заключват към оператори. Може да се вземе от М-тел и да се ползва от сВиваком.