One S
Re: HTC One S
Вече го има в каталога на Германос за юни - 29,90 лв./м. с плана за 49,90.Като гледам ценовата листа на Глобул ще дойде малко по скъп от SGS2,който е 27,90 с този план.
Днес тествах One X и SGS3, но ми стоят неудобно в ръката и май ще се ориентирам към този.
Днес тествах One X и SGS3, но ми стоят неудобно в ръката и май ще се ориентирам към този.
В прайслистата на Глобул вече има посочена цена за телефона кеш + 12/5 лв. годишен договор. 719 лв. + 60 лв. = 779 лв. Само дето не се знае от кой вариант ще е .. (whistle)
НТС както са му сложили Snapdragon S3 процесор, вместо S4, дали не могат да му сложат и 32 гигабайта памет или слот за MicroSD? :)
Sony Xperia S е по-добрият избор според мен. Повече памет, по-хубав дисплей, по-евтин и т.н.
Sony Xperia S е по-добрият избор според мен. Повече памет, по-хубав дисплей, по-евтин и т.н.
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Днес се свързах с Германос и те ми обясниха че за нашия пазар телефона идва с процесор Snapdragon S3 на 1.7Ghz.Много кофти......толкова време го чаках този телефон от някой оператор и накрая пълно разочарование.Тези дни ще ще разгледам офертите тук в мобиле и ще си го купя от някой магазин.
Бях в Германос и внимателно огледах кутийката със спецификациите на телефона. Никъде не дадена информацията за процесора! Народе, давайте акъл как при закупуването може да се разбере телефона с какъв процесор е !? (whistle)
[B]@KuKeR[/B]
Пич не трябва ли договора да е за 24 месеца ??? или аз съм в грешка ? Защото при това положение на цена под 800 лв си е супер оферта телефона (woo)
Пич не трябва ли договора да е за 24 месеца ??? или аз съм в грешка ? Защото при това положение на цена под 800 лв си е супер оферта телефона (woo)
-
И аз мисля че трябва да е за 2 години....но за този телефон(със стария процесор) не бих дал дори и 600лв.Аз вчера си го поръчах моя от Австрия и ще ми стъпи на 860лв но ще си бъде с процесора,който трябва да бъде.
[Quote]Пич не трябва ли договора да е за 24 месеца ??? или аз съм в грешка ? [/Quote]
1. Не става въпрос за договор за 24 месеца ! Става въпрос, че можеш да го вземеш с договор за 12 месеца, като на място в офиса плащаш телефона в размер на 719 лв. после можеш да платиш авансово договора за цялата година, ако искаш. Картата не я ползваш просто. Догодина отиваш само да си прекратиш договора - това е.
2. След няколко часово обикаляне по различни GSM-офиси се установи следното :
а) На кутията трябва да пише Модел :[B] Z520e[/B] за телефона с процесор 1,5GHz. ! На самата кутия изрично е посочено Dual core - 1,5GHz.
в) Модела [B]Z560[/B], където пише само Dual core на телефона е най-вероятно с процесор 1,7GHz.
Обиколих 5-6 офиса на Германос - предлагат само модел Z560, като повечето от персонала въобще не са в час, че телефона има различини модели!
3. Ако в някой от офисите сте попаднали на изложена мостра и пише че е с 1,5GHz.не вярвайте на етикета, нарочно се правят на улави за да си продават стоката. (Такъв има изложен в Molla на Стамболийски), искайте да ви покажат кутията за да видите спецификациите на телефона, ако държите за си вземете оригинален телефон.
4. При частните продавачи телефоните са със 1,5GHz, но при тях цената варира между 850-950 лв.
P. S. Успех на всички търсещи!
:)
1. Не става въпрос за договор за 24 месеца ! Става въпрос, че можеш да го вземеш с договор за 12 месеца, като на място в офиса плащаш телефона в размер на 719 лв. после можеш да платиш авансово договора за цялата година, ако искаш. Картата не я ползваш просто. Догодина отиваш само да си прекратиш договора - това е.
2. След няколко часово обикаляне по различни GSM-офиси се установи следното :
а) На кутията трябва да пише Модел :[B] Z520e[/B] за телефона с процесор 1,5GHz. ! На самата кутия изрично е посочено Dual core - 1,5GHz.
в) Модела [B]Z560[/B], където пише само Dual core на телефона е най-вероятно с процесор 1,7GHz.
Обиколих 5-6 офиса на Германос - предлагат само модел Z560, като повечето от персонала въобще не са в час, че телефона има различини модели!
3. Ако в някой от офисите сте попаднали на изложена мостра и пише че е с 1,5GHz.не вярвайте на етикета, нарочно се правят на улави за да си продават стоката. (Такъв има изложен в Molla на Стамболийски), искайте да ви покажат кутията за да видите спецификациите на телефона, ако държите за си вземете оригинален телефон.
4. При частните продавачи телефоните са със 1,5GHz, но при тях цената варира между 850-950 лв.
P. S. Успех на всички търсещи!
:)
-
От вчера съм горд собственик на апарата(с процесор S4 на 1.5Ghz) :D:D:D и трябва да кажа че това е един много фин,стилен и удобен телефон.За сега нямам никъкви забележки към телефона....всичко върви много плавно и бързо а и от батерията съм доволен.Ако някой е решил да си го взима с процесор S4...,както е казал колегата в предишния пост.....гледайте на кутията да пише "Dual Core 1.5Ghz".Вчера преди да си го купя бях в Германос да си сменя картата с микро сим и видях тeхния варянт на "One S" с процесор на 1.7Ghz на който на кутията пишеше само "Dual Core".