One X
Re: HTC One X
Само 500 промо бройки от Мтел са били с Бийтс. Останалите са с обикновени на ХТЦ. В Глобул и Виваком слушалките също са стандартни. Информацията, която давам е проверена от първа ръка. Моя го купих от Виваком и нямаха нито една бройка с Бийтс.
Поздрави!
Поздрави!
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 30 юни 2006, 11:22
вчера си го купих, СТРАХОТЕН !!!! имах преди него самсунг ГС2, Ноте, ГС3 за 3 дни и го продадох понеже не е нищо повече от СГС2. Това ХТЦ има страхотен дисплей, много е бърз, изключително красив белия особено !!
-
- Регистриран: 27 апр 2011, 21:03
колега Gold Mobile сподели колко време ти изкарва батерията с едно зареждане
Интересен клип, щеше да е по - добре са не блести това слънце отдясно, но все пак (yes)
На мен също много ми допадна ХТЦ-то, главно визуално. Бях тръгнал да си купувам, но за сега ме отказаха всички тези проблеми, които излизат. Ще изачакам следващите партиди (25, 26) да видим там как ще е.
На мен също много ми допадна ХТЦ-то, главно визуално. Бях тръгнал да си купувам, но за сега ме отказаха всички тези проблеми, които излизат. Ще изачакам следващите партиди (25, 26) да видим там как ще е.
-
- Регистриран: 30 юни 2006, 11:22
батерията кара около 3 дни +/- 1 ден
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Проблеми? Няма такива колега.стига сте чели небивалици!Имам един от първите от Германос,към два месеца вече.Проблеми няма!!!!!!
Я кажи кой номер ти е партидата би требело да пише некъде по котията, щом казваш, че нема проблеми твоя кажи номера на партидата и некой който е с оплаквания да каже и той номера на партидата...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Днес ходих до Германос да си поръчам 1Х. Колебаех се много между него и С3, но накрая избрах 1Х. Работил съм и на 2та телефона и просто двете устройства са равностойни в ежедневна употреба. Според мен не си заслужава С3, защото в Германос цената му е 920 лв. с Глобул Смарт, а на 1Х е 809. Като дизайн 2та телефона са много хубави, но материалите на 1Х са много по-качествени. Дисплея на С3 изкарва много наситени и красиви цветове, но за съжаление са далеч от реалните, докато на 1Х бялото е уникално и цветовете са си истински. Камерата на телефоните е на 1 равнище.За мен Сенс е по-хубав от Touch Wiz, но това вече е до предпочитания на човека. Естесвено на бенчмарковете С3 бие 1Х, но както казах не се усеща при нормална употреба. Браузването е с 1 идея по-добро при С3, но да не забравяме, че той излезе няколко месеца след 1Х. В най-скоро време чакаме ъпдейти за HTC-то, които ще оптимизират работата. Също така HTC е устройсвото, на което може да се слагат къстом ромове и всякакви други глупости, които ще го направят съвършено нов телефон. Паметта е предостатъча и при двете (С3 в Германос е с 16Гб.) . Единсвеното ми притеснение за HTC-то е, че батерията не може да се маха, но не е болка за умиране, ай все пак това е бъдещето.