One S
Re: HTC One S
Дай линк за сайта от който си поръчал телефона.
[B]@KuKeR:[/B] Ясно вече разбрах... Явно съм останал в заблуда че за да го вземеш кешовица за 719лв трябва да сключиш и нов договор за карта за 2 години. А и няма смисъл да я предплащаш и да не я ползваш тази карта, на някого може да му е от полза. Щом може с едногодишен договор е много добре :P
[Quote]От вчера съм горд собственик на апарата[/Quote]
Загрява ли много при браузване, покритието лющи ли се при USB входа ?(whistle)
Загрява ли много при браузване, покритието лющи ли се при USB входа ?(whistle)
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 11:35
Смея да твърдя че дори когато е на зарядно и го натоваря като стриймвам някой филм от лаптопа не загрява много.Преди време имах Desire и той грееше много повече.Проблема с лющенето го нямам,защото съм си взелел сивия цвят.Телефона ми го вкара познат от Австрия но си имам 2 години гаранция към него.
[Quote]Проблема с лющенето го нямам,защото съм си взелел сивия цвят.[/Quote]
Последно при кой от двата цвята има лющене на боята - сивия или черния ? :|
Последно при кой от двата цвята има лющене на боята - сивия или черния ? :|
-
Лющенето е при черните модели,които са с микро оксидирано покритие.И аз исках черен цвят но заради този проблем си взех сивия и трябва да кажа че въобще не е лош като разцветка.Единственото кофти нещо е това че е малко по хлъзгах от черния но аз съм със силиконов калъф така че съм си решил проблема.
-
- Регистриран: 27 апр 2011, 21:03
Въпрос към собствениците които притежават апарата по колко ви кара батерията с едно зареждане.При нормало ползване .
[Quote]Въпрос към собствениците които притежават апарата по колко ви кара батерията с едно зареждане.При нормало ползване [/Quote].
За кой модел на телефона става въпрос !?
Тук http://amco-gsm.com/category/8/nokia.html?&page=3 телефона, оригиналната версия, е в наличие на цена 870 лв.(whistle)
За кой модел на телефона става въпрос !?
Тук http://amco-gsm.com/category/8/nokia.html?&page=3 телефона, оригиналната версия, е в наличие на цена 870 лв.(whistle)
[Quote]Описание
HTC One S
+hands free+data cable
+Гаранция: 24 месеца
Купи
[B]Цена[/B]: [u]1,000.00лв.[/u][/Quote](woo)
Къде ги видя тия 870 лв
HTC One S
+hands free+data cable
+Гаранция: 24 месеца
Купи
[B]Цена[/B]: [u]1,000.00лв.[/u][/Quote](woo)
Къде ги видя тия 870 лв
-
Колега незнам какво разбираш под нормално ползване???