ChaCha
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: HTC ChaCha
Хубав е телефона,на да беше с малко по-голям процесор и щеше да е супер
-
- Регистриран: 02 дек 2010, 00:28
s kolko cvqta e displeq 256 ili 16 miliona dovolni li ste ot nego?:|
[B]mod edit - asenna5
Във форума се пише на кирилица![/B]
[B]mod edit - asenna5
Във форума се пише на кирилица![/B]
тоя бутон за фейсбук може ли да се преконфигурира за друг сайт :)
Re: HTC ChaCha [Re: ]
Автор: HeHacuTko
Дата: 01.04.2012 21:53
тоя бутон за фейсбук може ли да се преконфигурира за друг сайт
Автор: HeHacuTko
Дата: 01.04.2012 21:53
тоя бутон за фейсбук може ли да се преконфигурира за друг сайт
Бутонът е ориентиран само към Facebook и не може да се конфигурира без да се бара по надълбоко. Също така не отваря никакви сайтове, а има друго предназначение... Поразгледай малко повече ;) А иначе аз го имам от около половин месец (черният вариант) и съм много доволен. Качеството на изработка е страхотно, отпред е алумин, както и отзад лентата по средата, останалата част е много приятна на допир, с гумирано покритие. От софтуерна гледна точка, hTC са се постарали и много добре са организирали елементите по хоризонтално ориентирания дисплей, който не е особено голям... Единственото нещо, което трябва да имате в предвид е батерията, която не е с много голям капацитет и при мен кара максимум 2 дена като съм включил всички синхронизации и вечерно време влиза в самолетен режим (00:00ч. до 6:30ч.).
само тоя шибан бутон ме дразни, не ползвам фейсбук и нямам намерение да го правя :)
иначе тел-а е супер и ако ското не излезе друг подобен qwerty+touch с андроид ше трябва да си го купя...благодаря за инфото :D
иначе тел-а е супер и ако ското не излезе друг подобен qwerty+touch с андроид ше трябва да си го купя...благодаря за инфото :D
Iskam da popiam kolko mu e procesora 800 ili 600 Mhz ? Tuka v saita go davat 800 , a na drugi mesta 600, v deistvitelnost nqkoi zn li kolko e ? Zasicha li i rabotili byrzo :) blagodarq
[B]mod edit - asenna5[/B]
[B]Във форума се пише на кирилица! Пиши на кирилица, ако искаш да получиш смислен отговор. Повечето хора дори не си правят труда да четат постове на шльокавица.[/B]
[B]mod edit - asenna5[/B]
[B]Във форума се пише на кирилица! Пиши на кирилица, ако искаш да получиш смислен отговор. Повечето хора дори не си правят труда да четат постове на шльокавица.[/B]
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Re: HTC ChaCha van necker
Здравей според теб колко дни може да издържи батерята ако не се ползва нищо от телафона освен за разговри,смс и изключително рядко уай-фай?
Харева ми главно заради голятамата клавиятура която миясля, че ще бъде мн. удобна в писането на смс. Голям мерак ми е за телфон с харуенрна Куеерти клавиатура.
Харева ми главно заради голятамата клавиятура която миясля, че ще бъде мн. удобна в писането на смс. Голям мерак ми е за телфон с харуенрна Куеерти клавиатура.
-
- Регистриран: 04 фев 2013, 22:17
Re: HTC ChaCha van necker
В момента съм с този телефон .Така батерията ще издържи максимално 2 дена ! :) Клавиатурата е много удобна ! (flower)
-
- Регистриран: 04 фев 2013, 22:17
От около с година съм с този телефон. Много е бърз, прави хубави снимки , батерията държи най-много 2 дена общо взето телефона е хубав. Но паметта не е много голяма :/ . Но ако не се свалят много приложения ще стигне ! :))