Desire X
HTC Desire X
Среден клас дроид. Нищо впечатляващо и като гледам ще излезе по-скъп от средния клас на Експериите, където самураите ритуално унищожават почти всичко.
Re: HTC Desire X
Нямаше ли да излиза през септември... Няма ли някаква информация кога ще излезе?
Вече излезе - има го в каталога на Виваком за октомври :)
Вече има оферта и то за 790 лева ??? Ужас, а бяха казали, че ще влезне на цена около 300 долара и бях му хвърлил око, но ... очевидно трябва да се насоча другаде.:(
Не й вярвай много много на тази оферта! Телефонът още не е излязъл + това пише че е взет от Германос виж в сайта на Германос нищо не пише за телефона. Ще излезе някъде средата на месеца и ще е около 600лева :)
цената от виваком без договор е 600 лв
А има ли го вече във виваком или още не?
Ами даже и 600 лева е много. Това е същия телефон като HTC Desire V, само че има малко повече памет и малко по-добър процесор. За сметка на това са му скапандрясали видео камерата и не работи с две сим карти. Освен това в официалните презентации пише, че щял да е бюджетен телефон на цена около 300 долара... и аз се надявах да излезе в България на цена около 500 лева и по нова година да си го купя за 450 лева :D , а иначе само такава марка телефон не съм имал и съм се навил този път да е HTC. Може би ще се насоча към HTC Desire S. :|
Телефонът вече се продава в Германия и Великобритания. Някой да знае кога ще го има и тук?
[Quote]Някой да знае кога ще го има и тук?[/Quote]
Да, във Виваком ще го предлагат от другата седмица. ;)
Да, във Виваком ще го предлагат от другата седмица. ;)