One S
Re: HTC One S
Това с хоум бутона е много кофти, аз го https://www.youtube.com/watch?v=mEKwMkuisqE&feature=youtube_gdata_player
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 18:22
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
[Quote]Аз го имам, взех го от Глобул [/Quote]
Жалко само, че там ги предлагат със стар процесор.:|
Жалко само, че там ги предлагат със стар процесор.:|
-
и като го имаш до сега имал ли си такива проблеми с home бутона?
-
просто аз не знам че ще има и One S+ или ти просто имаш предвид One X+?
да имам го на лице проблема и ще ходя за рекламация.
[Quote]просто аз не знам че ще има и One S+ или ти просто имаш предвид One X+? [/Quote]
И аз не знам, но както са почнали да правят клонове на другие, няма да се учудя ако до месец-два да пуснат и на този модел. :P
И аз не знам, но както са почнали да правят клонове на другие, няма да се учудя ако до месец-два да пуснат и на този модел. :P
-
Честно да си кажа главните причини, които ме накара да избера HTC Оnе S пред HTC Оnе Х беше по-добрата батерия и това че One Х ми е твърде голям за gsm. Сега обаче с HTC Оnе Х+ батерията е подобрена, а и идва с Jelly Bean и Sense 4+ и като че ли единственият ми проблем с Х+ е големината но вече почвам да се замислям дали не трябва да си взема него тъй като всичко му е ОК а пък даже големият екран попринцип маи се води като положителна черта а не както аз го виждам като отрицателна черта защото ми е прекалено голям :))
И просто вече наистина се замислям за One Х+ особено имайки в предвид че One S дава доста често фабричен дефект с home бутона :/
ПОМОщ не знам какво да правя!!! :D
И просто вече наистина се замислям за One Х+ особено имайки в предвид че One S дава доста често фабричен дефект с home бутона :/
ПОМОщ не знам какво да правя!!! :D