One S

blood_dampire
Регистриран: 12 сеп 2012, 18:22

Re: HTC One S

Мнение от blood_dampire » 11 окт 2012, 13:49

Начи хора писна ми... разпитвах в различни магазини и даже приятели които работят в сферата и сички казват че до сега One S им е един от най-продаваните телефони и не са имали оплаквания за никакви дефекти... HTC One Х ми е много голям и нямам намерение да чакам за One Х+ така че си зимам One S и да ми е жив и здрав :P :D писна ми вече да се чудя :)

BoKoBaRoKo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:35

Мнение от BoKoBaRoKo » 11 окт 2012, 15:28

Направо го взимай колега....няма да сгрешиш.Телефона го ползвам от началото на месец юни и досега не съм имал проблеми с него.Супер готин и удобен телефон,а вече и цената му е доста добра.Аз моя го взех за 860лв а сега е 700....така че давай ти си;)

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 11 окт 2012, 16:05

[Quote]си зимам One S и да ми е жив и здрав[/Quote]

Взимай, само гледай модела да е Z520e ;)

KuKeR

Мнение от KuKeR » 11 окт 2012, 16:09

[Quote]а ти откъде си го взе? [/Quote]

Не съм, но ги има тука : http://amco-gsm.com/category/8/nokia.html?&page=3 (yes)

blood_dampire
Регистриран: 12 сеп 2012, 18:22

Мнение от blood_dampire » 11 окт 2012, 16:19

хаха :D мерси и аз така мисля да направя... и KuKeR много ти благодаря за целия принос към тази тема тъй като ми беше много полезна предоставената от теб информация :))) успех с твоя iphone :D

KuKeR

Мнение от KuKeR » 11 окт 2012, 16:50

[Quote]мерси и аз така мисля да направя... и KuKeR много ти благодаря за целия принос към тази тема тъй като ми беше много полезна предоставената от теб информация.успех с твоя iphone [/Quote]

Няма защо, но като прочетох за ипхонето мнения - за сега ще се въздържа от него. Ще чакам да му оправят лющенето, картите и пр. А пък и при операторите още няма нанокарти. Така че този модел ще го държа под очо, може и да си го взема. ;)

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Мнение от propov » 22 окт 2012, 00:16

За тези,който се чудят.
Да ви кажа-с този телефон намерих истината,която търсих,а именно:
1.Страхотен дисплей.На SGS2 е малко по-добър,на RAZR е по-мътен,на Xperia S няма цветове ама DPI е страхотно
2.Хардуера е най-силния в сравнение с околните в класа.
3.Камерата-голямата изненада.Страхотна.На светло е ясно,че всички се справят.Ама при слаба осветеност,а особено при нощни снимки всички конкуренти (особено Xperia S) клякат и се провалят.One S се справя,след него е SGS2,RAZR не може да хване фокус,XPERIA S поради бъгове в софтуера не фокусира,греши с ISO стойността и е провал.SGS2 прави много лагав видео запис,което е от проблем в камера модула.От проблема са засегнати неизвестно голям брой,предимно европейски апарати.Не се признава за гаранционен проблема.
4.Wi-Fi на One S е много по-силен от всички останали.След него,ама без чувствителна разлика помежду си,се нареждат Xperia S,SGS2,RAZR.
5.За дизайн,материали и изработка,който е пипал HTC е наясно.Особено в сравнение със сапунерките на Самсунг.RAZR е уникален,Xperia S е солиден и същевременно елегантен и артистичен.
Това кратко сравнение е на база личен опит.Всеки от тези телефони съм го купувал,ползвал,разочаровал ме е и съм го продавал. One S не ме разочарова с нищо!

KuKeR

Мнение от KuKeR » 23 окт 2012, 09:48

[Quote]За тези,който се чудят.[/Quote]

Чудя се, ама за друго. Два пъти мнението си постна във форума на андроид, сега и тука!? Къде ли ще го прочета за 4 път!? (angry)

kurta123
Регистриран: 04 апр 2007, 10:34

Мнение от kurta123 » 31 окт 2012, 18:38

Въпрос за по-запознати?...толкова ли е голяма разликата между s3 и s4 процесора на този модел...чудя се, защото мога да го взема с s3, а четох доста и се колебая вече...

KuKeR

Мнение от KuKeR » 01 ное 2012, 09:56

[Quote]Въпрос за по-запознати?...толкова ли е голяма разликата между s3 и s4 процесора на този модел...чудя се, защото мога да го взема с s3, а четох доста и се колебая вече... [/Quote]

S3 процесора е от модела на Сензацията. Все едно си взимаш стар модел, но с малко подобрения и с друг панел. А цената на новия модел е по-висока. Стария процесор е клокнат до 1,7GHz. Повишена мощност на процесора топи по-бързо батерията. Още трябва ли да изреждам? :|

Отговори