Desire X
Re: HTC Desire X
Имам го от окло седмица. Не е лошо телефончето .
Плюс :
Ляга много удобно в ръката.
Добър дисплей .
Снима доста бързо .
Имам бърст за снимки.
Може да правиш снимки докато снимаш видео .
Свири много добре. (сравнявам го с предишния ми ЕВО 3Д)
Непотвърден ъпдейт до Android 4.1
Интеграцията на Soundhound с FM Radio е направо супер . Може да ти каже коя песен слушаш по радиото :)
Нещо което бе ново за мен е Потреблението(Usage). Казва освен колко данни си ползвал, така и колко си говорил(което не е чак толкова супер при положение че операторите тарифират на започнала минута, а не на точно време :( )
Минус :
Понякога лагва за малко .
Като че ли не му стга РАМ понякога (при старт е на почти 500 МБ заети)
Плюс :
Ляга много удобно в ръката.
Добър дисплей .
Снима доста бързо .
Имам бърст за снимки.
Може да правиш снимки докато снимаш видео .
Свири много добре. (сравнявам го с предишния ми ЕВО 3Д)
Непотвърден ъпдейт до Android 4.1
Интеграцията на Soundhound с FM Radio е направо супер . Може да ти каже коя песен слушаш по радиото :)
Нещо което бе ново за мен е Потреблението(Usage). Казва освен колко данни си ползвал, така и колко си говорил(което не е чак толкова супер при положение че операторите тарифират на започнала минута, а не на точно време :( )
Минус :
Понякога лагва за малко .
Като че ли не му стга РАМ понякога (при старт е на почти 500 МБ заети)
Очевидно има повече плюсове :) . Все пак би ли споделил как е батерията, защото това прави предварително впечатление при този телефон - изглежда много добре \"на книга\" и какво е качеството на снимките ?
Прикачвам пробна снимка. Според мен не е кой знае какво.
Според мен батерията е добра. Вчера за 1д12часа , бях на 70% батерия.
Само имай в предвид че не бях го позлвал като смартфон , а по-скоро само като телефон(разбирай без никакви мрежи). Само слушах музика на път към/от работа.
Не знаех че сайта реже снимките:
https://plus.google.com/photos/103200454034641824909/albums/5802752970084676977/5802752968537769890
Според мен батерията е добра. Вчера за 1д12часа , бях на 70% батерия.
Само имай в предвид че не бях го позлвал като смартфон , а по-скоро само като телефон(разбирай без никакви мрежи). Само слушах музика на път към/от работа.
Не знаех че сайта реже снимките:
https://plus.google.com/photos/103200454034641824909/albums/5802752970084676977/5802752968537769890
@ vemito, да не се повтарям, цъкни на линка по-долу и виж моите впечатления. Ако имаш конкретни въпроси съм насреща в андроид форума, тук влизам по-рядко.(beer)
http://www.androidbg.com/forum/post683720.html#p683720
http://www.androidbg.com/forum/post683720.html#p683720
Благодаря за отговора и линка (yes). Ще следя и двата форума. Мисля да сменям телефона по нова година, така че ще имам достатъчно време да събера мнения и впечатления. Най-много ме интересува работата на батерията, че вечно забравям да зареждам. Тръгна някъде на път и хайде по пътя я няма и цял ден без връзка ... но съм съгласен че е твърде рано да се правят заключения. Дано телефончето да е сполучливо, че много съм му се навил.:|
Телефона е невероятен! Имам го от 10 дни и съм очарована.
Страхотен звук, качество на снимки (за 5MPx) .
Изключително бърз , сравнен с Galaxy S Duos.
Батерията държи 2 дни при натоварване , което при мен е много голямо.
Малък недостатък според мен е, че малко по-трудно намирам контакт в телефонен указател. Преди бях с BB и се усеща разлика.. Това е дреболия, може би аз самата ще свикна с времето.:)
Още веднъж:телефона е супер! :D
Страхотен звук, качество на снимки (за 5MPx) .
Изключително бърз , сравнен с Galaxy S Duos.
Батерията държи 2 дни при натоварване , което при мен е много голямо.
Малък недостатък според мен е, че малко по-трудно намирам контакт в телефонен указател. Преди бях с BB и се усеща разлика.. Това е дреболия, може би аз самата ще свикна с времето.:)
Още веднъж:телефона е супер! :D
Интересуваме как е звука през говорителите. За слушалки е ясно че е добър. Имах Нокия 5800 и звука през говорителите беше с много добро качество.
Както вече казах, звука е на много добро ниво (yes) ;)
Взех си телефона преди 2 дена много е хубав музиката му е на ниво, камерата също, всичко е супер освен батерията... Първия път го зареждах малко повече от 10часа, втория около 12-13часа и пада много бързо за 30мин пада с 8%... Искам да попитам дали ще се оправи и само при мен ли е така защото гледам че сте писали че държи по 2 дена? :)
Здравейте, аз преди около една седмица си закупих HTC Desire X и за сега съм много дволен от него. Снимките са много добри като за 5 MP. За звука през слушалки е ясно много добре се чува, без слушалки също е доста добре но има още какво да се желае. Двуядрения процесор и рам паметта си казват думата и няма никакъв лаг при MAX натоварване. Дисплеят е много добър на слънце се вижда перфектно. Батерията спокойно може да издържи 2 дена при голямо натоварване. За друго не се сещам ако имате въпроси относно телефончето питайте.