One S

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Re: HTC One S

Мнение от propov » 04 ное 2012, 00:58

"Чудя се, ама за друго. Два пъти мнението си постна във форума на андроид, сега и тука!? Къде ли ще го прочета за 4 път!? "
Що пречи ли ти нещо?!Аз съм го постнал и ще го поствам където реша,че може да помогне на някой с избора на телефон.На практика смятам,че е хубаво да се сложи в темите за всеки модел,който е засегнат.На мен тези изводи са ми стрували пари,доста пари.Всеки от телефоните е купен нов и продаден с поне 100лева надолу след седмица до месец.Гледам да предпазя,който се вслуша в моята оценка,от подобни грешни и скъпи лутаници.Пак те питам-преча ли ти нещо?!Да си ходя,ако си рекъл:D

propov
Регистриран: 13 яну 2007, 17:35

Мнение от propov » 04 ное 2012, 01:09

Някой казват,че ONE S(S3)бил като Сеназацията,ама с нова опаковка....Аз пък казвам,че новата опаковка е и с по-добра камера,пак 8 мегапиксела,ама в пъти по-добра.По-добър дисплей,за пикселите не ми се проверява,ама Super Amoled срещу S-LCD.А чипсета всъщност и стария и новия са напълно достатъчни при всякакви условия и начини на ползване.Е,всеки сам да си решава.

vlad93
Регистриран: 30 яну 2011, 00:23

Мнение от vlad93 » 07 ное 2012, 02:38

Един въпрос към притежателите на One S :) Някой пробвал ли е дали подкарва 1080p видео,както е показано в клипчето.Питането ми е,защото виждам,че в клипа Галаксито го подкарва ,а са Сензацията и XE могат само 720p да подкарат.http://www.youtube.com/watch?v=7_S5uPIAT4A Мерси предварително :)(yes)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 11 ное 2012, 11:47

[Quote][B]Притежатели на смартфона сега се оплакаха от проблем, който нарушава спокойната им работа с устройството. Според тях смартфонът изведнъж започва да превключва автоматично между всички начални екрани, които поддържа. Причината се състои в софтуерен недостатък, който напълно блокира трите капацитивни бутона на устройството. Единственият начин да се преодолее проблема е да се заключи и впоследствие откключи клавиатурата на HTC One S.

Въпреки това собствениците се оплакаха, че това е само временно решение и в момента няма универсален начин, по който да се отстрани недостатъка. Във форумите много от потребителите изразиха мнение, че всичко това възниква, когато устройството попадне в мрежи със слаб сигнал. Превключването на различните честоти за достъп принуждава устройството да активира всички начални екрани.

От компанията все още не са реагирали официално на този проблем и засега запазват мълчание. Предстои да видим дали той няма да се разпространи сред по-голям брой потребители или ще остане ограничен само до малка част от устройствата. Все пак в този случай е необходимо компанията да реагира навреме и да предостави софтуерен ъпдейт, който да отстрани възникналия недостатък. [/B][/Quote]
Не е много приятно дано го фикснат.:)

http://www.digital.bg/novini/откриха-проблем-със-софтуера-на-смартфона-htc-one-s-news34775.html
Samsung GALAXY S22 Ultra

faithkata
Регистриран: 12 ное 2012, 12:01

Мнение от faithkata » 14 ное 2012, 11:10

И аз вече се сдобих с HTC One s. коментарите ви бяха мн полезни, но искам да ви питам за процесора още нещо. На моята кутия пише z760e 25 1,7GHz това пак ли е стария процесор от модела на Сензацията?

BoKoBaRoKo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:35

Мнение от BoKoBaRoKo » 14 ное 2012, 11:41

Да колега.....това е стария процесор S3.Новият процесор е на модел Z520e и е с тактова честота 1500Mhz

faithkata
Регистриран: 12 ное 2012, 12:01

Мнение от faithkata » 14 ное 2012, 11:54

Еф.. ем здраве да е :) Надявам се да не ме предаде. Мерси за инфото пак.

li0nel
Регистриран: 05 яну 2013, 17:04

Мнение от li0nel » 05 яну 2013, 17:08

Здравейте, някой има ли информация дали при новия ONE S S4 1.5 Ghz проблема с превключването на екраните е оправен?

me7ro
Регистриран: 18 юли 2007, 11:36

Мнение от me7ro » 14 мар 2013, 00:54

Най-смотания телефон който съм имал:
1. слаба батерия издържаща супер малко...никога повече от един ден...
2. ужасно зле се чува с него когато е леко шумно около вас
3. разранявам ми ухото защото има разлика във височината на корпуса и дисплея и се получава ръб който при по-дълго говорене забелязах ми зачервява и дразни ухото...
4. ужасен е на пипане металния корпус...много лесно се люпи боята...
5. има бъгове доста но най-влудяващия за мен е когато говоря по телефона и като ми звъни някой на втората линия нотификейшъна за това, че някой ми звъни е гърмящо силен и те кара да подскочиш...имам чувството, че ще ми спука тъпанчето някой път..
6. често виждам, че набира разни номера въпреки, че съм го оставил заключен в джоба. Има бъгове явно които не мога да разбера от какво ествество но се самоотключва...
7. супер бавно се броузи с него...много мъчително всеки път се връзва към блутута на колата ми..пробвал съм го с безброй други блутут устройства и определено телефона има проблеми!
8. има проблем с GPS-a и доста често ми се случва както се е локализирал да дропне и да изпише Looking for GPS signal...и така 5 минути...спирам колата и го чакам да се намери...супер криво е като пътуваш на дълъг път и ти трябва навигация...

Не се сещам за предимство ако щете ми вярвайте...не знам карък ли съм но всичко по-горе е вярно!

Поздрави и недейте го купувате...изобщо HTC ме загубиха... Hello Moto или Samsung...няма друго по-добро за сега..а и не съм фен на ябълките освен ако не са плодове :)

BoKoBaRoKo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:35

Мнение от BoKoBaRoKo » 16 апр 2013, 11:52

Абе колега защо говориш глупости(angry)(angry)(angry).Ти да не си взел реплика на One S?Нито едно от тези неща които казваш не е вярно.Единствено за батерията но това е с много ръчкане.Аз моя го зареждам всеки ден и съм с постоянно вкл. мобилен нет две пощи и работа на екрана около 3-4 часа дневно.Незнам колко телефона в момента издържат повече.Това със звука при разговор го оправиха отдавна с последния ъпдейт.Това с ухото няма въобще да го коментирам както и всичките \"бъгове\" които си изброил включително и набирането в джоба :D.Блутут ползван почти всеки ден докато карам и никога не е имало проблем със свързване и забавяне.От седмица тестват Google Maps Navigation и също няма проблем и никога не съм имал с GPSa.Единственото кофти на Google Maps е че точи много по-бързо батерия от колкото другите офлайн навигаций.Телефона го ползвам точно 10 месеца и мога да кажа че никога не съм попадал на по-елегантен телефон.Моето мнение че ти или си фен на Samsung и мразиш HTC или просто четеш негативните теми и си ги описал в едно мнение.Другото нещо е телефона просто да е развален.....или не е правена софтуерна актуализация.Препоръчвам ти да направиш един софт ресет след което да ъпдейтнеш всичко което ти дава и тогава пак да пишеш;)

П.П:Само да попитам и коя версия ти е телефона и дали е брандиран към някой оператор?

Отговори