Desire C
Re: HTC Desire C
забравих,искам да питам колко цвята е дисплея тука пише 262к а другаде 16мл,кое е вярно също скреенсейвъра го има а тука казва няма
Е, хубаво бюджетни, ама извинявайте много как ви се струва да дадете по 900-1000 лева за телефони, които след максимум 1 година ще ви писне просто да ги гледате, телефони които вършат същата работа като тези от 400-500 лева, освен че ще си накачите пет хиляди простотии от андройд магазина и повечето от тях няма да знаете и за какво служат. Плюс всичките ви такси и сметки по мобилните ви оператори. Какъв е смисъла? Всички телефони забиват след време, развалят се, писва ви от тях и така нататък и просто историята започва от начало. Замисляте ли се какви суми давате за пластмаса, стъкло и камера?
262к е телефона питал съм поддръжката на хтц
телефончето е чудесно за този ценови клас . Цената на която го предлагат операторите е силно завишена , реално може да се намери на цени от 250 и дори под тази сума , като реалните му конкуренти са Типо , Галакси Уай и ЛГ Л-3 , всеки от които превъзхожда като качество според мен . Хардуерът не е особенно бърз , но някак си работи относително добре , НТС софтуерът е както винаги на добро ниво , значително по-добро от това на конкуренцията , камерата е слаба , но не по-лоша от тази на конкуенцията , дисплеят е много качествен за параметрите си , , равномерно осветен с добри цветове и се вижда добре на слънце . Дизайнът и изработката са много добри , а звукът от слушалките е просто чудесен , в допълнение към компактните размери на телефона това го прави перфектния уокмен
И понеже взех такъв телефон за жената, мога да допълня към предното мнение, че като поработи известно време - няколко месеца и сложиш -7-8 допълнителни приложения, телефона със стоков ром започва много да се бави и понякога времето му за реакция е около няколко секунди, което вече е дразнещо. Хубаво е да не го пълните с много приложения, т.е. сложете си най-необходиите, че иначе скоро ще трябва да ги махате или да флашвате ром-а наново, просто и при телефоните вече наличието на РАМ и бърз процесор си е от значение.
Доколкото за камерата - на мен лично ми прави много добро впечатление точно тя, макар и с малко мегапиксели се справя поне 3 пъти по бързо и 2 пъти по-добре при лоши и тъмни условия, сравнено с тази на СГС+
Лошото е, че от два дни е в сервиза, защото без да е изпускан или удрян телефона спря да функционира, т.е. въобще не може да се включи от копчето за това. Не е от дисплея, защото при слагане на зарядно - индикира зареждане, просто бутона отгоре не приема и не предава ;)
Като го оправят, ако посочат какъв е бил проблема в сервизния протокол и разбира се аз не забравя - ще пиша, за да кажа какво е становищетп на сервиза.
Иначе за цената си - телефончето си заслужава, нашия излезе 200лв. (yes)
Доколкото за камерата - на мен лично ми прави много добро впечатление точно тя, макар и с малко мегапиксели се справя поне 3 пъти по бързо и 2 пъти по-добре при лоши и тъмни условия, сравнено с тази на СГС+
Лошото е, че от два дни е в сервиза, защото без да е изпускан или удрян телефона спря да функционира, т.е. въобще не може да се включи от копчето за това. Не е от дисплея, защото при слагане на зарядно - индикира зареждане, просто бутона отгоре не приема и не предава ;)
Като го оправят, ако посочат какъв е бил проблема в сервизния протокол и разбира се аз не забравя - ще пиша, за да кажа какво е становищетп на сервиза.
Иначе за цената си - телефончето си заслужава, нашия излезе 200лв. (yes)