One X+
Re: HTC One X+
Защото ВИВАКОМ е ПО-ДОБРАТА компания,мой човек ;)
Изоставаш явно и значително от събитията.И защото си пристрастен по един глупав начин към сегашния си оператор и има да плащаш данък за това :):|
Но не съм аз човека,който ще си прави труда да ти отваря очите.(coffee)
Изоставаш явно и значително от събитията.И защото си пристрастен по един глупав начин към сегашния си оператор и има да плащаш данък за това :):|
Но не съм аз човека,който ще си прави труда да ти отваря очите.(coffee)
Всичко в този телефон е супер с изключение на несменяемата батерия и вградената памет...Е вградената памет не е чак толкова страшен недостатък, но батерията може да създаде доста неприятни проблеми. Вече имам опит с ходенето по сервизи в България и не ми се иска дори да си помислям за подобно нещо втори път! Дано някой от следващите модели на НТС е със сменяема батерия, че да не го мисля поне за това...
[Quote]Защо точно във Виваком трябваше да го пуснат?!? [/Quote]
Е и? Не виждам проблем. Предлагат го и на свободна цена без договор - 1250 лв. само. (whistle)
Е и? Не виждам проблем. Предлагат го и на свободна цена без договор - 1250 лв. само. (whistle)
Ама никога няма да си купя телефон с вградена батерия (angry)(no)(whistle)
Телефон на годината!!! (woo) (yes) (woo)
-
- Регистриран: 14 дек 2012, 23:02
Всичко в този телефон е супер с изключение на несменяемата батерия и вградената памет...Е вградената памет не е чак толкова страшен недостатък, но батерията може да създаде доста неприятни проблеми.
Но немога да го сравня с Samsung Note 2.!!
Но немога да го сравня с Samsung Note 2.!!
Да не могат да се сравняват, но въпреки това материалите и изработката на One X са по добри както и дизаина. Камерата и тя има някои плюсове, но предпочитанията и изискванията са различни на всички.
Note ll има всичко необходимо, но ми се струва вече прекалено голям за телефон. Направо клони към таблет. В момента съм с ,EVO3D и не бих го сменил за нищо друго, но му счупих дисплея и след интервенцията на един сервиз, телефона ми не изглежда по същия начин! За това се оглеждам за нещо ново на което да не му се налага да ходи на сервиз... Колегите ми са със Самсунг с2 и освен че е с една идея по- бърз друго нищо не ми харесва в него в сравнение с моя HTC. Освен това лично съм виждал как са им забивали телефоните от време на време , а аз дори в момента, с едва ли не потрошен телефон, нямам такива проблем. Нямам нищо против Самсунг, но за момента не ме впечатляват с нещо особено. Ще се наложи обаче да почакам и от HTC, да изкарат нещо по- приемливо..