Porsche Design P'9981

BoKoBaRoKo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:35

Re: BlackBerry Porsche Design P'9981

Мнение от BoKoBaRoKo » 26 окт 2012, 14:44

Колега аз неискам да кажа че телефона не е \"готин\" и че всеки,който го притежава е комплексар.Напълно съм съгласен че BB е телефона с който най-лесно и най-бързо се пише. Батерията му издържа най-много като през цялото време си свързан с мобилен нет и имаш връзка с маил клиент и някой социални мрежи.Но тук въпроса е друг.....защо трябва да дадеш 3000лв за телефон,който върши почти същата работа като BlackBerry Curve 8520,който е 12 пъти по-евтин???:(:(:( Ясно....сигурно разполагаш с доста пари..но ако си ги изкарал с честен труд и разбираш поне малко от телефони незнам дали ще ги дадеш за това чудо та било и Porsche Design.Аз лично познавам доста хора които са пилоти и смея да твърдя че взимат сериозни заплати,но нито един от тях не ползва това чудo.....а ползват нормални BB.Също така познавам и хора които разчитат на мама и тате или друг \"легален\" бизнес пък Porscheto по цял ден седи на масата в кварталното кафене.Мисля че всички ме разбрахте какво искам да кажа.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 окт 2012, 21:02

По едно време доста се бях навил за него, но с времето отрезнях и си взех Болд 9900.
Досвидя ми да платя кинтата :D
Разликите са в дизайна и предпочетох да се стисна :D
Но вместо това си купих Смарт :D Много му се радвам и се чудя дали толкова щеше да се развам на тилифона ;)

Сега очаквам БериОС10, дали ще може да се качи на 9900 ?
Харесва ми че е тъничак и с копчета ;) и не ми се сменя за друг --> изцяло сензорен :|

Поздрави !

Niki_1
Регистриран: 18 яну 2012, 21:46

Мнение от Niki_1 » 30 окт 2012, 20:32

Ами то по тази логика да си купуваме Opel а не Мерцедес защото не е ясен източника на парите, а пък и Opel върши същата работа както Mercedes. Стига, направо ме убивате :)

За телефона - моя даде фабричен дефект, през известно време дисплея спира да отговаря на докосване, но ми го смениха с нов без да се замислят. Оказа се, че това е срещан дефект при тези телефони.

Поздрави !

BoKoBaRoKo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:35

Мнение от BoKoBaRoKo » 22 дек 2012, 11:38

Това за произхода на парите няма да го коментирам,защото си мисля че много добре се разбра какво исках да кажа.;)Това обаче за сравнението между Opel и Mercedes ще го коментирам.:D
Искам да те попитам нещо.Можеш ли да ми отговориш в един автомобил Opel ,колко от частите...които и да били те съвпадат с тези на Mercedes???Аз ще ти отговоря....нито една защото тези на мерджана са много по скъпи и като материал и като изработка и като краен продукт.Същото ще попитам и за BB Porche Design и някое друго Bery или друг телефон SMART дори.Отново ще отговоря....поршето е с елементарна конфигурация,която се среща в телефони които са морално стари вече и ги продават без пари.Но виждаш ли ти понеже е PORSCHE и трябва да струва 3000лв.(woo)(woo)(woo)Е това не го разбирам....но разбирам защо мерцедеса е 10 пъти по-скъп от опела.;)

Поздрави и от мен и весели празници!(yes)

Отговори