Desire X
Re: HTC Desire X
Живи тапети има ;) просто вземете druk launcher (whistle)
Зравейте :)Бих искал да попитам дали си заслужава да сменя моя desire с desire x .Предлагат ми го от виваком като преподписвам че се чудя дали си заслужава .Това което не ми харесва в disera е лошата камера особено на тъмно снимките са ужасни .Дали в x-са има някакво подобрение в това отношение .Може ли някой да сподели как прави снимки на тъмно;).Благодаря предварително:)
Най-добре прочети някое ревю за телефона, за да добиеш най-добра представа за телефона. В правят доста добри и обективни ревюта - виж там.
Имам и аз един въпрос към теб, понеже и аз се интересувам от този телефон. На какви оферти ти го предлагат от Виваком? В смисъл има ли някакво намаление като лоялен клиент, който подписва нов договор например или цените са същите като тези в сайта им?
Имам и аз един въпрос към теб, понеже и аз се интересувам от този телефон. На какви оферти ти го предлагат от Виваком? В смисъл има ли някакво намаление като лоялен клиент, който подписва нов договор например или цените са същите като тези в сайта им?
-
- Регистриран: 15 яну 2013, 01:56
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Предложиха ми го за 16.9 на месец за две години с такса от 20 лева с преподписване като първите 6 месеца таксата е на половина .:)Ама сега май от петък ще има някакво намаление затова изчаквам .Иначе се инресувам от някой който го има да каже мнение особено за камерата .Едно е ревю друго е някой да го е ползвал в различни условия:)
-
- Регистриран: 15 яну 2013, 01:56
htc desire x или samsung galaxy s3 mini, кой е по-добрия вариант?
Батерията наистина ли трае 10 часа в 3G?
Здравей, виждам че вече от 2-3 месеца работиш с този телефон и моля да поделиш дали си доволен и също интересува ме дали има българско меню.
Аз мога да ти кажа моето скромно мнение. Имам го от около месец (това е 1-я ми умен телефон) и не съм срещал проблеми. Малко трудно му свикнах, но предполагам, че е нормално. Звука е хубав, камерата не е лоша, работи бързо (не се замисля). Принципно моя нямаше българско меню (въобще нямаше български като език), но може да му се сложи. Това става чрез More Locale 2 (теглиш от Goodle Play) и я инсталираш. После влизаш и задаваш Български
htc desire x or samsung galaxy s advance какво мислите ?