One X+
Re: HTC One X+
Много скоро наистина ще пуснат HTC нови модели и ми се струва, че след като взех One X малко избързах. Но разликата както винаги ще е в по-мощния хардуер, камера и екран. Телефона не е забивал и не се е рестартирал и работи безпроблемно с дребни лагвания, които са рядкост, нещо което е нормално почти за всички. Може да се каже, че модела е по скоро границата между таблет и телефон. По голям диагонал подхожда на таблет.
az sum sus HTC One X + i nemoga da si namerq navigaciq :X HTC Car neraboti v BG drugata su6to Sygic e platen ako nqkoi ima nqkakvi idei molq da pi6e v skype tedogk blagodarq :)
az sum sus HTC One X + i nemoga da si namerq navigaciq :X HTC Car neraboti v BG drugata su6to Sygic e platen ako nqkoi ima nqkakvi idei molq da pi6e v skype tedogk blagodarq :)
Навигацията на HTC си работи прекрасно в България, просто трябва да си платиш, същото е положението и при Sygic. Не знам какво ревете, купувате си телефон за 1000 лева и се стискате да дадете 50 лв. за навигация при положение че получавате доживотни безплатни обновления.
Не е така с HTC Car там пише,че все още не е налична за България.Относно 50-те лв. пак не са 50 а са 150, та да стигнем и до клишето на кои му се дават 150 лв за нещо което може да е и безплатно ? Отговорете ми моля.
Не знам къде гледаш но се предлага навигация на цена от 40 евро за неограничен период, прилагам и снимки да видиш. При Sygic цената е 30 евро за Източна Европа за неограничено ползване, като гледам са я качили тъй като миналата година беше само 20 евро.
Прав се, че всеки иска приложението да му е безплатно, но същото така иска и да работи перфектно и да не забива точно когато му трябва най-много. Хубавото при картите на Sygic е че можеш да ги ползваш на всяко Андроид устройство с твоя профил, така че и дори да си сменяваш телефона всяка година плащаш за навигация само един път.
Прав се, че всеки иска приложението да му е безплатно, но същото така иска и да работи перфектно и да не забива точно когато му трябва най-много. Хубавото при картите на Sygic е че можеш да ги ползваш на всяко Андроид устройство с твоя профил, така че и дори да си сменяваш телефона всяка година плащаш за навигация само един път.
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Освен това Sygic отвреме навреме пуска промоции - плащаш 1, а получаваш 2 лицензни кода.;)
Кой е по-добър от двата:ONE X+ ИЛИ LG NEXUS 4.(yes)