OT-918D

klinkoff
Регистриран: 29 юли 2007, 20:17

Alcatel OT-918D

Мнение от klinkoff » 18 дек 2012, 15:48

ИМА ЛИ НЯКОЙ,КОЙТО СИ Е КУПИЛ ТОЗИ ТЕЛЕФОН ДА ИЗКАЖЕ МНЕНИЕ?ВЯРНО,ЧЕ НЕ Е АЙФОН ИЛИ НОКИЯ,НО ИМА ХОРА С ПО-МАЛКИ ИЗИСКВАНИЯ И Е ДОБРЕ ДА ПРОЧЕТЕМ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ!

cerveza
Регистриран: 04 дек 2009, 22:07

Re: Alcatel OT-918D

Мнение от cerveza » 30 яну 2013, 17:28

За парите си е връо :D Има си всичко + 2 сим-ки.

klinkoff
Регистриран: 29 юли 2007, 20:17

Мнение от klinkoff » 30 яну 2013, 22:17

БЛАГОДАРЯ ТИ!ДО СКОРО БЯХ С ПРИВИЛЕГ Х 6,НО МУ ИЗГОРЯ МИКРОФОНА И ТРЯБВАШЕ ДА ГО СМЕНЯ.ОТ 3 ДНИ СЪМ С АЛКАТЕЛ ОТ 918 Д И МИСЛЯ,ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ!НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ 2-ТЕ СИМ КАРТИ-ГОЛЯМО УДОБСТВО Е.ТОВА МИ Е ПЪРВИЯТ АНДРОИД И ВСЕ ОЩЕ ГО РАЗУЧАВАМ.ЧУВА СЕ МНОГО ДОБРЕ ПРИ РАЗГОВОРИ,ГОВОРИТЕЛЯ Е ДОСТА СИЛЕН.КАМЕРАТА Е СЛАБА,НО ЗА ТЕЗИ ПАРИ ТОЛКОВА.ЗА БАТЕРИЯТА ЩЕ ВИДИМ-ВСЕ ОЩЕ ДОСТА ГО РОВИЧКАМ,НО МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ ИЗКАРВА 2 ДНИ.

cerveza

Мнение от cerveza » 06 фев 2013, 16:46

Батерията ми изкарва по 5-6 дни, ама не говоря много, а за и-нет ползвам лаптоп...Единствено качих едно IGO за навигация и забиваше, но не съм се ровил за причината (може да не съм улучил версията)... клипове от ютуб вървят добре...с двете карти се борави лесно...камерата - колкото толкова, понякога контактите се забавят при зареждане няколко секунди...абе за 230 лв. китайче - доволно!

tel-net®
Регистриран: 07 юли 2006, 18:12

Мнение от tel-net® » 09 фев 2013, 16:14

Телефона за парите си е добър. Работи се лесно с 2-те карти. Качила съм му навигация Sigyc и с нея работи перфектно, не забива, с приложения като фейсбук, скайп, вайбър също няма проблем.
Минусите са му 3 камерата има адски неприятен звук при снимане, но проблема се решава като си дръпнете Silence Camera, има я в Google Play.
Второто дразнещо нещо е, че мелодията при стартиране и изключване при мен не се маха. Има го като опция, но или при мен не работи, или си е някаква софтуеърна грешка.
И третия минус, е че при писане на текст, клавиатурката е малка и е неудобна за писане.

cerveza

Мнение от cerveza » 13 фев 2013, 09:53

Като цяло за мен единствения недостатък е липсата на различни по формат букви...и то не защото пречи на дейността, ами защото съм малко недоскив и не виждам добре цифрите от контактите...самите букви са добре, ни цифрите са ми малки и без очила (които не ползвам непрекъснато, а само за четене) трудно, да не кажа хич не виждам. На оная шпакла Самсунг Ноте има въпреки огромния екран няколко размера шрифтове...Нейсе, другото е добре. А можеш ли да ми пратиш линк за тоя сидик, че с иго-то ударих греда? Предварително благодаря!

Отговори