Desire X
-
- Регистриран: 18 яну 2013, 15:44
Re: HTC Desire X
Телефончето е много добро, аз нямам никакви забележки за последния месец ползване . Някой беше споменал live тапетите - да, няма по принцип в телефона, но винаги могат да се изтеглят ако някой държи толкова много на тях ;)
Забиване няма, батерията държи около 3 дни само разговори :) Когато се използва за интернет, игри и всичко останало с което разполага - ден, ден и половина :)
Забиване няма, батерията държи около 3 дни само разговори :) Когато се използва за интернет, игри и всичко останало с което разполага - ден, ден и половина :)
-
- Регистриран: 02 ное 2007, 15:34
Здравейте. Ползвам телефонът от два месеца и няма никакви оплаквания. Работи много бързо, батерията, даже и при много постоянно включен интернет държи поне един ден. Камерата е страхотна. Апаратът го купих от Виваком за 470 лв. с договор за 1 година и месечна такса от 5 лева. Определено го препоръчвам.
Здравейте, имам въпрос към всички притежатели на телефончето. Може ли да ми кажете вашите телефони в коя държава пише че са произведени?:(
Всичките са произведени в Китай:|
az ti preporu4vam htc desire x 8)
от къде мога да купя htc desire x
Здравейте!
Имам го телефона вече 1 седмица и забелязах, че има лек шум в слушалката!Някой може ли да каже да ли и при неговият е така?
Благодаря!
Имам го телефона вече 1 седмица и забелязах, че има лек шум в слушалката!Някой може ли да каже да ли и при неговият е така?
Благодаря!
Не при мен не е така,никакъв шум не се чува.
От три дни притежавам устроиството/то е първото с АНДРОИД/.Интересува ме как мога да настроя да показва времетраенето на проведеният разговор.Предварително благодаря