One
Re: HTC One
Ако сте добре с тайванския - http://www.sogi.com.tw/newforum/article_list.aspx?Topic_id=6209481 ако ли не минете линка през преводача на Гугъл или ако ви мързи рагледайте фотосите. :D
П.п. Качеството на някои от снимките и видео клиповете не е перфектно, пуснал съм линка за да онагледя какво може да очаквате от камерата като софтуерни възможности.
П.п. Качеството на някои от снимките и видео клиповете не е перфектно, пуснал съм линка за да онагледя какво може да очаквате от камерата като софтуерни възможности.
Interesno mi e ot kade razpolaga6 s HTC One
1 - http://bit.ly/VTGBCk
2 - http://bit.ly/ZeU0Sf
Източниците са достатъчно достоверни!
2 - http://bit.ly/ZeU0Sf
Източниците са достатъчно достоверни!
Този екип правил теста е качил и снимката, която показах в esato.com ;)
Офтопик:
Мммдам героите са едни и същи.:D
И да не съм напълно офф, сравнение с iPhone 5 - http://asia.cnet.com/htc-one-vs-iphone-5-camera-shootout-62220556.htm
Мммдам героите са едни и същи.:D
И да не съм напълно офф, сравнение с iPhone 5 - http://asia.cnet.com/htc-one-vs-iphone-5-camera-shootout-62220556.htm
Не си избирам GSM-a заради камерата. Ако някой иска да прави хубави снимки има Nikon/Canon/Pentax и т.н.
Аз винаги съм харесвал HTC щото предлагат характеристики сходни на \"флагманите\" на пазара на почти половин цена, но като гледам тоя модел е направен да мачка Самсунг/Ейпъл на пазара.
От пръв поглед:
+
Много добър процесор. (това ще плей-ва 720р без да се замисли)
Прилично голям и качествен екран.
Алуминиев корпус !!!!(старото HTC прегрява като работи като навигация в колата и самоизключва да не изгори процесора)
Има СУПЕР озвучаване за телефон.
Много готин модерно-минималистичен дизайн.
Няма слот за разширителни карти (ама вградени 64GB са бая!)
Sense Voice за подобряване на звука при разговор (за пръв път нещо подобно от Motorola V9 RAZR насам...)
-
има още какво да се желае от WiFi-то
предполагам, че както и при останлите HTC-та, кото го натовариш, ще ти трябва АЕЦ за да го \"изхраниш\"...
Тъй че ще очакваме цената с голям интерес и ако е окаже че е по-скъп от Лумия 920 ще го забравя бързо...
Аз винаги съм харесвал HTC щото предлагат характеристики сходни на \"флагманите\" на пазара на почти половин цена, но като гледам тоя модел е направен да мачка Самсунг/Ейпъл на пазара.
От пръв поглед:
+
Много добър процесор. (това ще плей-ва 720р без да се замисли)
Прилично голям и качествен екран.
Алуминиев корпус !!!!(старото HTC прегрява като работи като навигация в колата и самоизключва да не изгори процесора)
Има СУПЕР озвучаване за телефон.
Много готин модерно-минималистичен дизайн.
Sense Voice за подобряване на звука при разговор (за пръв път нещо подобно от Motorola V9 RAZR насам...)
-
има още какво да се желае от WiFi-то
предполагам, че както и при останлите HTC-та, кото го натовариш, ще ти трябва АЕЦ за да го \"изхраниш\"...
Тъй че ще очакваме цената с голям интерес и ако е окаже че е по-скъп от Лумия 920 ще го забравя бързо...
64 гигабайтовата версия е за янките.
+ Изчистен дизайн - алуминиево тяло без никакви движещи се части придаващо усещането за премиум устройство.
+ Страхотен FulllHD дисплей с невероятните 468 PPI защитен с Gorilla Glass 2.
+ Стерео високоговорители с усилвател спомагащ достигането на 93 db.Beats Audio технология.
+ Камера - ултрапикселна технология, оптична стабилизация, HDR, както и други софтуерни глезотийки като HTC Zoe.
+ Чипсет - четириядрен процесор Snapdragon 600 1.7 Гхц, видеокартата Adreno 320 за сега се представя най-добре на бенч тестовете.
+ 2 Гб RAM.
+ Опростен потребителски интерфейс, който предлага BlinkFeed.
+ Инфрачервен порт за връзка и управление на мултимедийни устройства.
+ NFC свързаност.
+ GLONASS поддръжка.
+ 25 Гб безплатно пространство в облачната услуга Dropbox.
+ Ще се появи март месец.
- Несменяема батерия
- Липса на слот за разширяване на паметта
+ Изчистен дизайн - алуминиево тяло без никакви движещи се части придаващо усещането за премиум устройство.
+ Страхотен FulllHD дисплей с невероятните 468 PPI защитен с Gorilla Glass 2.
+ Стерео високоговорители с усилвател спомагащ достигането на 93 db.Beats Audio технология.
+ Камера - ултрапикселна технология, оптична стабилизация, HDR, както и други софтуерни глезотийки като HTC Zoe.
+ Чипсет - четириядрен процесор Snapdragon 600 1.7 Гхц, видеокартата Adreno 320 за сега се представя най-добре на бенч тестовете.
+ 2 Гб RAM.
+ Опростен потребителски интерфейс, който предлага BlinkFeed.
+ Инфрачервен порт за връзка и управление на мултимедийни устройства.
+ NFC свързаност.
+ GLONASS поддръжка.
+ 25 Гб безплатно пространство в облачната услуга Dropbox.
+ Ще се появи март месец.
- Несменяема батерия
- Липса на слот за разширяване на паметта
На мен камерата ми е нужна и получавам чудесни снимки без да влача винаги с мен големите фотоапарати. Въпрос на лична гледна точка, но е хубаво, че от HTC са се погрижили и за този поглед! :)
HTC One е много добра машинка, а металния корпус ме радва още повече. Относно паметта: използваемите 45 GB на моя телефон 20 са почти винаги свободни, имайки предвид, че съм му качил около 2500 песни и правя много снимки, а и имам няколко филма за гледане, ако се наложи да убивам време някъде... 20-те GB вършат чудесна работа ако трябва да запиша качествен HD клип. С други думи мисля, че 32 GB в HTC One са напълно достатъчни за пълноценна работа с телефона. ;)
HTC One е много добра машинка, а металния корпус ме радва още повече. Относно паметта: използваемите 45 GB на моя телефон 20 са почти винаги свободни, имайки предвид, че съм му качил около 2500 песни и правя много снимки, а и имам няколко филма за гледане, ако се наложи да убивам време някъде... 20-те GB вършат чудесна работа ако трябва да запиша качествен HD клип. С други думи мисля, че 32 GB в HTC One са напълно достатъчни за пълноценна работа с телефона. ;)
-
- Регистриран: 22 дек 2012, 18:12
Някой знае ли на каква цена горе долу ще стъпи на пазара?
Соред мен цената на този модел следва да е около 1500лв., ако е по-ниско ще разбута пазара на останалите модели, ако е по-високо може да е трудно продаваем. Идеалната цена трябва да е около 1500лв.