CAT B25

Регистриран: 12 окт 2006, 18:23

Re: CAT B25

Мнение от » 09 мар 2013, 12:55

По инфо в същият сайт:
# Apple Iphone 5

# SAR value: 0,900 W/kg

mgenov
Регистриран: 09 апр 2008, 22:59

Мнение от mgenov » 09 мар 2013, 13:57

Ами и в арената за тялото дават толкова на 5-цата:
SAR US 1.18 W/kg (head) 1.18 W/kg (body)
SAR EU 0.95 W/kg (head) [B]0.90 W/kg (body) [/B]

stoianeminem
Регистриран: 31 яну 2010, 21:28

Мнение от stoianeminem » 18 мар 2013, 13:25

От днес и аз съм с този телефон,за сега съм го пробвал във вода и за сега още си работи.Но проблема е че се дере когато го пробвах с нож съвсем леко на дисплея то се надра,затова и ме хвана страх да го ударя по силно за да разбера колко е здраво стъклото.

Mrkolev
Регистриран: 19 май 2010, 11:19

Мнение от Mrkolev » 25 мар 2013, 18:05

Понеже по-нагоре беше цитирано притеснение, че бил като малка атомна централа, ето какво ми отговориха от техния съпорт:

\"Thank you for contacting the Cat phone support.
The Cat B25 SAR value of 0.940 W/kg

Kind regards,

Cat® phone support
Stephan Matter

Oziris
Регистриран: 09 мар 2009, 07:31

Мнение от Oziris » 26 сеп 2013, 02:27

Ползвам CAT B 25 малко повече от 5 месеца и съм доволен най-вече от неговата удароустойчивост – изпускал съм го 2 пъти и то случайно и няма видими следи от това по корпуса. Веднага правя уговорката, че височината на случайните изпускания е била не по-голяма от 1 м. и то поради не добър хват, а не с цел тест.
Нямам впечатления за водо/влаго- устойчивостта на модела, защото не съм го тествал в такива ситуации. Който е чел потребителското му ръководство нека си спомни, че там се обръща внимание на следното: след поставяне на СИМ- картата/тите и батерията, задният капак се поставя внимателно на мястото му и прикрепящите го два винта се завиват внимателно до появата на усещане за съпротивление, т.е. че са завити до край. Ако се натегнат повече (което, явно, е възможно), може да се повредят и поради това да се наруши херметичността на корпуса на апарата.
На мен, принципно, ми е необходима устойчивост за разговор в дъжд или след СЛУЧАЙНО изпускане в локва или недълбока вода. Както знаете характеристиката IP 67 би трябвало да гарантира използваемост на апарата (нормалното му функциониране) след престой [B]НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 минути НА ДЪЛБОЧИНА НЕ ПО–ГОЛЯМА ОТ 1 метър[/B].
Сега се сещам, че съм отговарял на повикване с мокра от чешма ръка, но до момента нямам забележки за влагоустойчивостта му.
Нека един „устойчив“ телефон преди да бъде изложен на екстремни ситуации, да се прочете [B]внимателно[/B] потребителското му ръководство и да се обърне внимание какво точно и в какви граници му понася.
Напълно ясно е за всеки, предполагам, че „УСТОЙЧИВОСТ НА ВОДНИ ПРЪСКИ“ не би трябвало да се сравнява с „ПОТАПЯНЕ/ПРЕСТОЙ (за определено време)“ във вода.
Можем още да коментираме темата, но в момента не виждам необходимост от това.

Потребителски аватар
TURL
Регистриран: 09 авг 2004, 16:05

Мнение от TURL » 06 яну 2014, 13:49

Имам един въпрос, и от двете ли карти може да се приема обаждане, или трябва превключване между тях?

Pavalunkata
Регистриран: 13 сеп 2012, 15:38

Мнение от Pavalunkata » 15 яну 2014, 23:41

На скоро си взех \"CAT B25\" обаче не мога да си прехвърля старите контакти. Свалих ги от стария телефон като визитки качих ги на В25 но той не може да ги прочете. Някъкви идеи?

Swabhav
Регистриран: 27 фев 2009, 17:19

Мнение от Swabhav » 16 яну 2014, 09:26

[Quote]На скоро си взех \\\"CAT B25\\\" обаче не мога да си прехвърля старите контакти. Свалих ги от стария телефон като визитки качих ги на В25 но той не може да ги прочете. Някъкви идеи? [/Quote]

Пробвай да копираш контактите в SIM картата. Тя подържа до 250 контакта. :)

AlexanderTheLion
Регистриран: 08 фев 2008, 19:03

Мнение от AlexanderTheLion » 23 яну 2014, 22:01

Ползвах телефона около 2 месеца ми се иска да спомена основните му предимства и недостатъци:

Предимства:
- Телефона е с добро покритие, което е от значение при туризъм и спорт, може да се направи разговор на места, където повечето мобилни не успяват.
- Батерията изкарва една седмица с малко говорене (зависи от силата на сигнала);
- Телефона издържа на прах и овлажняване ( пръскане с вода), но едва ли ще издържи на падане във вода ( беше ми жал да го тествам) ;
- Копчетата са достатъчно големи за да може да се ползва с ръкавици.

Недостатъци:
- Телефона е с две СИМ карти, но когато по едната се говори, другата е изключена;
- Качеството на звука е лошо, особено е слаб микрофона и за отсрещната страна в разговора е направо мъка.
- Телефона е направен от евтина пластмаса и пластмасата на дисплея се драска лесно, а копчетата често \"заяждат\".
- Софтуера на телефона е труден за ползване и липсва съвместимост с други марки.
- Камерата на телефона е ръчна настройка на контраст и баланс на бялото и с доста ниско качество ( бих я сравнил с Нокия от преди 7-8 години ).

Като цяло , телефона не си заслужава парите, труден е за ежедневан употреба и липсват много функции, които вече са от значение , като WiFi, архив на контакти и смс-и и т.н.

AlexanderTheLion
Регистриран: 08 фев 2008, 19:03

Мнение от AlexanderTheLion » 23 яну 2014, 22:04

Ако приемете разговор на едната , другата карта се изключва и седи изключена докато приключите разговора. Всъщност това се случва дори да ви позвънят на едната ...

Отговори