One
Re: HTC One
[Quote]На 15-сти ще го има в O-connect.[/Quote]
В щепсела е със 100 лв. по-евтино. Датата на доставката (която е променяна вече 3-ти път!) е (засега?) уж е същата.
;)
В щепсела е със 100 лв. по-евтино. Датата на доставката (която е променяна вече 3-ти път!) е (засега?) уж е същата.
;)
-
- Регистриран: 26 фев 2004, 20:34
Писах един мейл на виваком с въпрос кога ще излезе htc one и ви копирам това, което ми отговориха:
Във връзка с Вашето запитване, искаме да Ви уведомим, че към настоящия момент VIVACOM не предлага мобилен апарат HTC One М7.
Моля, имайте предвид, че планирания срок за предоставяна на мобилното устройство в търговската мрежа е края м. април началото м. май.
Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!
дано само да е тая година :D
Във връзка с Вашето запитване, искаме да Ви уведомим, че към настоящия момент VIVACOM не предлага мобилен апарат HTC One М7.
Моля, имайте предвид, че планирания срок за предоставяна на мобилното устройство в търговската мрежа е края м. април началото м. май.
Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!
дано само да е тая година :D
Видео сравнение в нощни условия между 920 и One
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n5urSvR9Jx8[/Youtube]
В горния ляв ъгъл Nokia Lumia 920 в долния десен ъгъл HTC One.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n5urSvR9Jx8[/Youtube]
В горния ляв ъгъл Nokia Lumia 920 в долния десен ъгъл HTC One.
Супер изказване от колегата sirgeorge... Разни хора, разни идеали. Лично аз използвам СЕ от вероятно 7 години и съм върл фен на телефони съдържащи името Sony. Харесах много Z докато няколко дни след това не анонсираха HTC ONE.. Сони имат прекрасни дисплеи, много задоволителни камери и други технологии в които влагат доста пари НО все не успяват да представят достатъчно мусколест телефон за да се сравнява с конкурентните му телефони при спийд тест и прочее. Сонито има живот на дисплея точно едно изтърване дори по заден панел (гледах видеа с дроптест) *бавамхе се със iphone 5 как сплескали предишния си модел... а сони ? За мен този телефон би бил много як ако имах достатъчно пари да си облепя банята с него вместо с плочки, въпреки че толкова харесвам тази марка... HTC имаха нужда от \"Chuk Norris phone\" за да излязат от дупката, вложили са нечовешки усилия за да създадат това чудовище което е мой фаворит :)
Някой нещо ново да е научил , тази седмица да очакваме ли телефона вече :(
Както е тръгнало, няма да се учудя ако излезе Айфон 5S преди него.
МОВЕН уж продават телефона, но като им звъннах казаха, че след 10 дни ще е при тях. Само дето се зарадвах, че е дошъл :D
Тези телефони правят за телефон добри снимки при по малко светлина, но при при хубав слънчев ден има още какво да се желае. Там Нокиа 808 и Н8 са начело в списъка.
Бил съм горд притежател на НОкиа Н8 страшна камера :)