One
Re: HTC One
Вчера получих е-майл от HTC , предлагат ми 32GB. One за 570$ ( 850лв) с безплатна доставка до БГ. и подарък оригинален калъф . Още се чуда , цената добра ли е ????
-
- Регистриран: 25 окт 2012, 19:42
И аз получих същата оферта, но при по-внимателен прочит се оказва, че е само за Щатите и само за наземен транспорт. Също имаше безплатен калъф. Нещо ме съмнява. :|
Проблема е че ако телефона се счупи няма международна гаранция, а трябва да го пратите от където е купен.Иначе цената е много добра.В мола на цариградско ми казаха, че телефона е в България, тази седмица трябва да бъде разпространен по-магазините! :)
Сигорен ли си от изтоника колега?ако евентуално го видиш някаде наличен може ли да драснеш на лични :)
Колега и аз го чакам с нетърпение и само да излезе във Виваком направо ще си го купя ;)
Толкова много за телефон наистина не бях чакал до сега :X
Подробно ревю - http://anandtech.com/show/6747/htc-one-review цели 17 страници :D
ох те ревюта ме умориха вече , да идва този телефон след 2 дена имам Рожден ден а телефона още го няма :((((
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Повтори още 10 пъти на ден \"няма ли най-после да идва телефона че нямам търпение вече\" и резултатът ще е... че 10 пъти ще сме прочели едно и също а телефонът няма да дойде по-бързо.
Кой те кара да бързаш да си продаваш телефона?
Кой те кара да бързаш да си продаваш телефона?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport